2777
2789
عنوان

تابستان تموم شد به دل سیر نخوابیدم

146 بازدید | 22 پست

من خیلی بد خواب و  کم خوابم ،،یه مدت که دم اذان صبح بیدار میشدم  ساعت ۴حالا هم ساعت شش با همسرم ،خوابم هم نمی بره ،،دیشب احساس سرما خوردگی داشتم از بس دارو خوردم گیج شدم و تا صبح خواب و بیدار الآنم که ....

خدایا من از تو راضی ام تو هم نادیده بگیر .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم الان پاشدم ناهارموگذاشتم دیشب تاساعت چهاربیداربودم حس سرماخوردگی وسردرد داشتم شوهرم خوابیده نشست ...

ناهار ناهار ناهار ،یکی از عوامل بی خوابی من فکر ناهار و شامه ،صبخا میگم من که بیدارم بزار ناهار آماده کنم ،ازبس تو این کش و قوس بیدار شدن و نشدم خوابم میپره

خونه بودم حتی نرفتم. یعنی ممکنه خود بخود ویروسی بسم ،فک‌کنم برا باد کولره ،

انشالله نمیشی میگم مواظب باش

شنبه جلسه داشتم بااولیا از بچه هام اومده بودن مریض بودن

مدرسه شروع شد از بچه ها مریضی میگیرم

هرچقدرم میگم نفرستید یا ماسک بزنن اولیا گوش نمیدن

مواظب باش ها سرماخوردگی (ویروس ) بدی اومده

خیرسرم شوهرم کارش توبیمارستان اولین ویروس هارومامیگیریم دیشب حس تب داشتم میگفت طبیعیه دمای بدنت که بخواب فرداهم داریم میریم مسافرت ومیدونم اونجاحتمامریض میشیم 

گاهی انسانم آرزوست
ناهار ناهار ناهار ،یکی از عوامل بی خوابی من فکر ناهار و شامه ،صبخا میگم من که بیدارم بزار ناهار آماد ...

بخدامنم همینجورم تازه تواین هفته دوبارازبیرون غذاگرفتیم الان منتظرم گوشت ابش جوش بیادکم کنم برم بخوابم تازه مادونفریم وبچه ندارم که بگم بچه هام گرسنه میمونن

گاهی انسانم آرزوست
انشالله نمیشی میگم مواظب باششنبه جلسه داشتم بااولیا از بچه هام اومده بودن مریض بودنمدرسه شروع شد از ...

خدای من باز شروع شد منم یه دبستانی دارم ،هر سال هر هفته از مدرسه به سوغات جدید میاره ،خداا به دامون برسه