2777
2789

بسم الله الرحمن الرحیم 

سلام و مهر.

یکی از چیزایی که لازمه رعایت کنیم

پاکیزگی محیط زیست مون هست.

چه شهر خودمون چه طبیعتی که میریم وازش لذت میبریم.

میریم شمال از سرسبزی جنگل ها لذت میبریم اما بطری های اب و اونجا بین شاخه های درخت رهامیکنیم! این رسم مروت نیست.... آدم تو خونه ای که مهمان هست اون و کثیف به میزبان تحویل نمیده وبره... تمیزش میکنه مرتبش میکنه  وسایلی که ازش استفاده کرده رو گوشه ای مرتب میکنه....تقدیم میکنه به میزبان با اینکار ازش تشکر عملی میکنه ومیره...شاید پیش اومده باشه مهمانی اومده باشه منزلتون وسایلتون و بهم بریزه و بره چقدر تو ذهن شما اون ادم فاقد شعور و فرهنگه چقدر رفتارش حتی بعد سال ها ازار دهنده است...

طبیعت هم همینه ما باید همونطور مرتب تحویل گرفتیم همونطوری هم ازش بریم بیرون... 

بقول یه استادی اگه دیدی مردم همه یه گوشه اشغال ریختن توهم نروزباله تو ننداز روشون و بهش اضافه نکن. تو زباله تو بنداز تو سطل.

یادم نمیره... یه پسر بچه ای داشت پشت سر پدر ومادرش از یه فروشگاهی میومد بیرون... یه بستنی دستش بود

پوستش و کند وخیلی راحت با بی فرهنگی و بیشعوری تمام، انداخت پوستش و تو خیابون. همینقدر بی فرهنگ . یعنی یه حداقل اموزشی ندید این بچه؟ خب قرار هست کی این پوست وبرداره؟ کلاس سوم چهارم بود این بچه..‌

یا مثلا لب ساحل میرن یکسری از مردم تعدادشون کمه ولی به هرحال..مثلا سواحل نقره ای هرمز زیبا. میرن از شن های اونجا برمیدارن میبرن...خب اخه اون شن و ماسه چه به دردشما میخوره... اجازه بدین بمونه و آیندگان و اکوسیستم بتونن ازش بهره ببرن.

این شن ها طی میلیون ها وشاید میلیاردها سال درست شده باشه و مقدارش خیلی محدوده حالا ما بخاطر یه حس مالکیت نادرست فکر میکنیم  باخودمون ببریمش که چی به چه قیمتی....

یکم رو نفسمون پا بذاریم و دنیا رو جای قشنگی نگه داریم...

زمین مادر ماست... به مادرخود احترام بگذاریم....

الحیاة

شاید این جمعه بیاید.. شاید... سلامتی و نزدیک تر شدن ظهور حضرت یار و شادی روح امام و شهدا صلوااات :)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی ننشون نوار بهداشتی و ول میکنه تو طبیعیت بعد میخوای بچش اینقد بیشعور و بی فرهنگ بار نیاد واقعا

بعضیا حال ادمو بهم میزنن

یچیم بهشون بگی میشه ب درگیری ختم میشه

مثل درگیری ک توگیسوم تالش رخ داد بخاطر بحث سر زباله و ی نفر کشته و۸ نفر زخمی شدن

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉       ❌️لطفا قبل از بحث بامن خوب امضامو بخون تاوقتی کم اوردی 💩شدی یهو نگی وای من اگ امضاتو میخوندم اصلا باهات بحث نمیکردممم❌️                                               مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی😉

وقتی ننشون نوار بهداشتی و ول میکنه تو طبیعیت بعد میخوای بچش اینقد بیشعور و بی فرهنگ بار نیاد واقعابع ...

کی این اتفاق افتاده؟ تنهاجایی ماموراشهرداری دیدم زباله جمع میکردن ساحل گیسوم بود 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

استاترمنم ازدیدن اونحجم زباله واقعاناراحت شدم  توییلاقات دیدم یکجایه عالمه زباله بودبعد گاورفته بودسرشون خوب ممکنه باعث مرگش بشه  هم مردم ومسافرامقصرن هم شهرداری که اینهمه زباله جمع اوری نمیکنه میبینی یه سطل کوچلوگذاشتن تاخناق پرزباله هست ودوربرشم پراماکسی جمع اوریشون نمیکنه ماهرجارفتیم زباله هابرگردوندیم  چون واقعاسطلی نبود 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

کی این اتفاق افتاده؟ تنهاجایی ماموراشهرداری دیدم زباله جمع میکردن ساحل گیسوم بود

همین یکی دوروز پیش انگار

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉       ❌️لطفا قبل از بحث بامن خوب امضامو بخون تاوقتی کم اوردی 💩شدی یهو نگی وای من اگ امضاتو میخوندم اصلا باهات بحث نمیکردممم❌️                                               مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی😉

شما میگی پسربچه .من مرد گنده دیدم پشت ماشین آنچنانی آشغالاش رو پرت میکنه بیرون

چقدر زشت..

واقعا آزار دهنده است

امیدوارم فرهنگسازی بشه برای همه ادم ها...

پول وثروت هیچوقت شعور نمیاره واقعا...

شاید این جمعه بیاید.. شاید... سلامتی و نزدیک تر شدن ظهور حضرت یار و شادی روح امام و شهدا صلوااات :)
استاترمنم ازدیدن اونحجم زباله واقعاناراحت شدم توییلاقات دیدم یکجایه عالمه زباله بودبعد گاورفته بودس ...

اره واقعا‌‌‌‌...

ممنونم از نظرتون وروشنگری تون ..همینطوره خیلی وقت ها باخودمون باید زباله هارو بیاریم... و تو سطلی در شهر بندازیم...

خود بحث مدیریت پسماند هم یک داستان دیگه ایه که امیدوارم خیلی زود جدی گرفته بشه.‌‌

یک کتابی خونده بودم راستی الان فرمودین یادمون اومدد...درباره دکتر شیخ خدا بیامرزی بود... به اسم فریاد تاکستان.‌‌یکی از خاطرات دکتر این بود که یکجانداری فکرکنم اسب بود حالش بد بود دکتر روبردن خوبش کنه دکتر از تو شکمش یه تیکه پلاستیک گنده در آورد و اون حیوون زبون بسته خوب شد..امیدوارم فرهنگ سازی بشه و همه مردم رعایت کنن و محیط زیست وشهر و پاکیزه نگهدارن.‌‌..

حرف هم بزنی میگن ما نباشیم شما از گشنگی می‌میرید 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️یا شهر مال باباتون نیست ک

:( هعی روزگار..‌‌این خیلی بده

روی انتقاد پذیری جامعه مونم بایدکار کنیم ...👀

ممنون از اینکه نظر گذاشتین بانوجان

چندشب پیش یه خانمه رو دیدم وسط خیابون تف و..خالی کرد حالم ازش بهم خورد دو تا هم بچه همراهش بود دیگه ...

🤢🤢🤢 حنی از شنیدنش حالمون بد شد شما که دیگه قطعا خیلی اذیت شدین...

ممنون از نظرتون بانوجان...

چقدر خوبه تو اجتماع کارهایی انجام نشه که باعث درگیر کردن ذهن ، عواطف و آرامش دیگران بشه‌‌‌...

یکی با بد پوشیدن یکی با زباله انداختن یکی با زدن حرفای زشت یکی با جنگ ودعوا حتی با بوق زدن های بیجا و.... هرکدوم به نحوی میتونن اختلال ایجاد کنن در آرامش جوّ جامعه.‌‌ 

بله دقیقا🌺آره من خیلی حالم بد شد در حدی که خواستم پیاده بشم و تذکر بدم بهش

عزیزم

ان شاءالله همیشه صحنه های حال خوب کن ببینین وشاد باشین