2777
2789
عنوان

سرماخوردگی طولانی من

115 بازدید | 22 پست

سلام به همه شب تون به‌خیر ، یه ویروسی گرفتم که با گرفتگی صدا شروع شد 

الان من ۳ هفته است که علائمم نه تشدید میشه و نه از بین میره ، متاسفانه فرصت استراحتم ندارم و با روزای عادی فرقی نداره

خیلییییی مواظب خودتون باشید ، واقعا کلافه کننده ست 

تو نمی‌فهمی، توروالد. من نه تنها یک همسر یا یک مادر نبودم، بلکه تنها یک عروسک بودم. تو مرا در خانه‌ات به بازی گرفتی، درست همان‌طور که من عروسک‌هایم را به بازی می‌گرفتم. حالا باید خودم را پیدا کنم. باید خودم را از نو بسازم. من باید به عنوان یک انسان زندگی کنم، نه یک عروسک

اگه راهکار غیر دارویی دارید ، بفرمایید 

من که هرچیزی بلد بودم به کار گرفتم درست نشد 

تو نمی‌فهمی، توروالد. من نه تنها یک همسر یا یک مادر نبودم، بلکه تنها یک عروسک بودم. تو مرا در خانه‌ات به بازی گرفتی، درست همان‌طور که من عروسک‌هایم را به بازی می‌گرفتم. حالا باید خودم را پیدا کنم. باید خودم را از نو بسازم. من باید به عنوان یک انسان زندگی کنم، نه یک عروسک

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی هست

ی پیله های کوچیک ک ی سوسک کوچیک دورخودش میپیچه 

باید پیله رو بشکنین سوسکش مرده بندازین کنار پیله رو بکوبین با اب جوش قاطی کنین یکم صبرکنین و کم کم بخورین

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
بار اوله میشنوم

طبیعیه منم 2سال پیش وقتی ریه ام درگیر شد و کلی دارو واسم نوشتن باهاش اشنا شدم بدون داروخوردن ریه ام خوب شد و تمام

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
تیغال مصرف کنین

سلام عزیزم ، ممنونم سرچ کردم این تاپیک هم دربارش صحبت شده ، انشالله همیشه سلامت باشید

https://www.ninisite.com/discussion/topic/8488823/شکر-تیغال-واقعا-برای-سرفه-موثره

علائمت چیه؟

دو روز متوالی سردرد قسمت پشت سر و اسپاسم گردن و گرفتگی صدا مثل دوران آلودگی هوا ، بعد ابریزش بینی ، چشم ، لرز بدون تب