2777
2789
عنوان

كمك تلويزيوني ،،،،،، لطفا........

| مشاهده متن کامل بحث + 276 بازدید | 49 پست
من مامانم سونی داره . صدای سونی یه خورده پایینه . خودمم سامسونگ داشتم که بی دلیل پیکسلش سوخت و راهه ...

نميدونم چرا أصلا به الحي فكر نكردم🙄

گاهی با یک اشتباه نوزده نمیشی صفر میشی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا؟؟؟؟ يعني خوب راهنمايي ميشم

بله من که بری گوشت کوب برقی خواستم نظرات خوندم خوب راهنمایی کرده بودن معایب ومزایا و.. میگن بع خودت جمع بندی کن

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود
واقعا؟؟؟؟ يعني خوب راهنمايي ميشم

به نظر من نه . چون من یه بار سر خرید یه وسیله یرقی ، متوجه شدم ، نمایندگی های اون کالا میرن دیجی کالا ، و برای تبلیغ جنس خودشون ، از اون برند حمایت میکنن و نظرات خوب مینویسن .  منم قبلا مثه دوستمون فکر میکردم 

⁦♥️⁩⁦♥️⁩
از تعمیرکارچیزی بپرسی هم خوب  برادر من الجی داره چندبار خراب شده اساسی بعد مدتی خراب میشه همش ...

شوهر دوستم قبلا نصاب بود ميگفت سوني

شوهرمم ميگه سوني

خودم سامسونگ جديدترين مدلش Qled تعريفشو شنيدم

تصويرشم خوب بود

گاهی با یک اشتباه نوزده نمیشی صفر میشی
به نظر من نه . چون من یه بار سر خرید یه وسیله یرقی ، متوجه شدم ، نمایندگی های اون کالا میرن دیجی کال ...

همش نظرات مثبت نیست من نظرات نقد هم دیدم 

حتما اینها هم رقیب هستن میان نقد میکنن

شوهر دوستم قبلا نصاب بود ميگفت سوني شوهرمم ميگه سوني خودم سامسونگ جديدترين مدلش Qled تعريفشو شنيدم ...

پس دوست شوهرتون سونی اگر تایید کرده سونی بگرید 

از تعمیرکارچیزی بپرسی هم خوب  برادر من الجی داره چندبار خراب شده اساسی بعد مدتی خراب میشه همش ...

عزیرم این اتفاق تو هر برندی میتونه بیفته . مثلا من خودم سامسونگ داشتم . بدون هیچ دلیلی پیکسلش سوخت و سطح تلویزیون سیاه شد . و هشتصد تومن هزینه تعمیرش میشد . 

⁦♥️⁩⁦♥️⁩