2777
2789
عنوان

خانوما پیام بدم یا نههه مرسییی

123 بازدید | 15 پست

یکی از فامیله 

بعد به من سر موضوعی یه لطف بزرگ کرد 

منم چون دیدم عاشق کیک شیرینیه گفتم براش کیک درست میکنم

بهش گفتم قبل کارت بیا 

گفت من فک کنن شیفتم زودتر زودتر برم گفتم اوکیخ بگو کجا بیارم واست من بهش گفتم دوشنبه میارم برات

بعد از دیشب گفت باشه خبرت میدم دیکه نه پیامی داد نه هیچی 

پیامش بدم که کیک آماده کردم منتظر خبرتم

و خیلی آدم سر یه پیامامو شاید بعر ۱۰ ساعت جواب بدم نمیدونم الان پیامش بدم؟ بگم کیک آماده کردن برات

شروع رژیم ۲۲ شهریور هدف وزن ۶۵♥️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه ، اگر نگی شاید احساس کنه تعارف سر دستی زدی هر زمان آماده کردی بهش اطلاع بده بیاد ببره

اماده کردم از صبح  براش

که دوشنبه عصر بدمش 

گفت خبرت میدم کی بیاری خبری نداد کلا

اون قرار بود خبر بده، اگر میدونه قراره کیک ببری و هیچی نمیگه و سرد ج میده انگار میگه کیک نمیخوام 😐

موقعی گفتم بهش گفت آخ جون چقدر خوبی و فلان دست گلت درد نکنه و بهمان بعد گفتم کی میای ببری گفت باید زودتر برم شیفت اینجوریه تایمی هماهنگ میکنم بیا بهم بده ببرم

اماده کردم از صبح براشکه دوشنبه عصر بدمش گفت خبرت میدم کی بیاری خبری نداد کلا

الان بهش بگو من کیک و براتون آماده کردم 

من مثلا فلان ۴ شرایطم مناسبه که براتون بیارم 

اینطوری خوبه به نظر من 

خانم به نظرم چون بهت گفته بهت خبر میدم ، شما دیگه بهشون پیام نده چون اینجوری خودتو سبک میکنی و اون آقا رو خیال بزرگ بودن برمیداره  ، اگر بعدا ازت پرسید که شما قرار بود کیک برام بیاری بهشون بگو با احترامی که به شما قائل هستم ، چون‌شما قرار بود خبر بدین ، من منتظر خبر شما شدم وچون خبر ندادین گفتم شاید اون روز کار داشتین دیگه مزاحمتون نشدم ، اینجوری غرورتون هم حفظ شده