2777
2789

مام زیر بغل کرم شهد عسل میزنم اصلا عرق نمیکنم

عطر ادکلن اونتوس میزنم

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹

مرطوب کننده شیر گاو

عطر مو اسپری مو فیروز بچه میزنم بعد حمام

شامپو بدن فیروز بچه میزنم همشون خوش بو بدون ضرر

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مرطوب کننده شیر گاوعطر مو اسپری مو فیروز بچه میزنم بعد حمامشامپو بدن فیروز بچه میزنم همشون خوش بو بد ...

سایتی یا دیجی نمیشناسی که قیمت مناسب باشه و بتونم سفارش بدم؟

من کرم های مختلفی مصرف میکنم یه برند خاص نیس بگمش 

ولی اکثرا محصولات بایوآکو خوب بودن نسبت به قیمتشون 

پک بایوآکو هلو خوبه ( قیمتش که عالیه )

عطر هم بولگاری نورا میزنم

همه آدم ها، شایسته یک زندگی خوب هستند، بیا و به تقسیم این موهبت، کمک کن 👑🦅❤️‍🔥 راه ارتباطی با من در قسمت درباره ی من پروفایلم هست.

سایتی یا دیجی نمیشناسی که قیمت مناسب باشه و بتونم سفارش بدم؟

دیجی کالا 

اسپری رکسونا 

بادی اسپلش سیگل قرمزش 

بادی اسپلش مای 

اینا خیلی خوب بودن 

کاربریمو میخوام ببندم لطفا یه گزارش بزنید واسه تاپیک اخرم تا همش پاک شه برم ، نی نی یار پاک نمیکنه ❤️