2777
2789
عنوان

میگن شهید ابراهیم هادی خیلی حاجت میده

| مشاهده متن کامل بحث + 282 بازدید | 32 پست
بله من تو زندگیم خیلی مدیون این شهید بزرگوار هستم.خیلی حاجات ریز و درشتی داشتم که برام واسطه شدن وکا ...

چه عالی .چی مذرشون میکنین؟ صلوات؟زود حاجت روا میشین؟

🎈🎈خدای مهربونم شکرت.🥰من امروز خیلی عالی و ماهرانه و حرفه ای رانندگی کردم🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

بعضیا نذر سیب کردن بعد چند سال باردار شدن و غیره

ینی چی نذر سیب؟ قبل بدم یا بعد از حاجت روایی؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه نذری کردین؟

ی مشکلی واسم پیش اومد رفتم امام زاده اصلا ایشونو نمیشناختم ی دختر کوچولو اومد ی بسته نمک کوچک گذاشت رو پامو رفت برداشتم دیدم روش نوشته نذرشهید سجاد زبرجدی باخودم گفتم من حوصله این کارارو ندارم موقع رفتن میذارم ی گوشه و میرم،خواستم بلندشم گذاشتم کنار دیوار و برگشتم خونه بابت ی موضوعی ناراحت بودمو حل نمیشد خواستم از تو کیفم چیزی بردارم دیدم اون بسته کوچک نمک افتاد بیرون از کیفم باتعجب نگاه میکردم ک چطور ممکنه من ک گذاشتم کنار دیوار ب مامانم گفتم مامانم گفت حواست نبود دوباره برداشتی گذاشتی تو کیفت خلاصه اینجاام تاپیک زدم همه گفتن ی نشونس و من چون نمیتونستم اون نذرو ادا کنم واسشون صلوات فرستادم هرروز میفرستادم و هدیه میکردم بهشون چندروز بعد مشکلم حل شد خداروشکر

دل مرنجان ک ز هر دل بخدا راهی هست❤
ووی چه عالی .شما نشونه بودی برام.که این شهید واسطه میشه برام🥰

الهی آمین ، الهی هرکس حاجت داره روا بشه 🤲🌺

یاعلی بردشمنات لعنت👉اگه حاجت داری بگو خدایا لطفا به بزرگی خودت و به حرمت ۱۴معصوم و حرمت شهید ابراهیم هادی وشهید حاج سعیدسامانلو حاجتمو بده بعدش برای سلامتی وظهور امام زمان و حاجت روایی خودت۵۰۰صلوات هدیه کن به ۱۴ معصوم و دو شهید عزیز ۴۰ روز هم پشت سرهم سوره واقعه بخون براشون زیارت عاشورا و سوره یاسین هم میتونی بخونی .صدا بزن مشکلتو بگو بخواه دعات کنن، شکر خدا خیلی ها با این توسل حاجت روا شدن اگه حاجتت شرعی باشه و خدا صلاح بدونه روا میشه😍 نذر واسه شهدا هیچ اشکالی نداره تو مذهب شیعه توسل کردن جایز هست چون شهدا درجه ایمان و تقواشون زیاده ،نزد خدا مقام شفاعت دارن ،طبق آیه قرآن زنده هستن ،خدا به حرمت دعاشون حاجت میده .شهدا فقط واسطه هستن دعامون میکنن حاجت اصلی رو خدا میده😊این نذرهم عالیه به نیت حل مشکلت صدقه بدی واسه سلامتی آقا امام زمان و ازشون بخوای دعات کنن.بزن رو اسم کاربریم اولین تاپیکمو بخون پراز اسکرین و کامنت حاجت روایی هست کسانی که حاجت روا میشن خبر میدن ،کامنتاشونو کپی میکنم واسه دلگرمی تو تاپیک.راستی کتاب سلام بر ابراهیم رو دانلود کن بخون عالیه درباره شهید هادی هست😊اینهایی هم که میان میگن توسل به شهدا شرک ،گناه وبدعت هست فقط ازخدا بخواین ، شیعه نیستن از عمد علیه توسل کردن میگن !حالا که تا اینجا اومدی لطفا به نیت سلامتی وظهور آقا امام زمان صلوات بفرست.الهی خدا به بزرگی خودش و به حرمت ائمه و شهدا حاجت دلتو بده و شماهم مثل بقیه تاپیک بزنی و صدام کنی خبر خوش حاجت روایی بدی یاعلی .

ی مشکلی واسم پیش اومد رفتم امام زاده اصلا ایشونو نمیشناختم ی دختر کوچولو اومد ی بسته نمک کوچک گذاشت ...

وای چه زیبا .چه خوب .چه حس قشنگی.ایشا....به ارزوهات برسی .

چه عالی .چی مذرشون میکنین؟ صلوات؟زود حاجت روا میشین؟

یکی از نذرام این بوده هرساله به دانش آموزام معرفیش کنم.

مسابقه کتابخوانی دارم و بهشون هدیه میدم.

یکی دیگه هم اینکه چون سالاد الویه دوست داشتن.درست کردم پخش کردم.

میتونی صلوات.

حتی نذر کتابش هم داشتم،یه سال140جلد کتاب سلام برابراهیم پخش کردم.

هرچی در توان تون هست.

یکی از نذرام این بوده هرساله به دانش آموزام معرفیش کنم.مسابقه کتابخوانی دارم و بهشون هدیه میدم.یکی د ...

ممنون از توضیحات عزیزم.برام دعا کن .منم حتما سیب نذر میکنم🥰

یبار امام زمان لبه تیغ کمکم کرد.حیف که نمیشه بگم .ینی لبه پرتگاه بودم .بخدا عین کلید اسرار شد زندگیم ...

ولی هرچند اعتقادت کم شده باشه عزیزم باژم بهشون رو بزن

توکل کن بخدا 

از خدا خیرتو تو‌همچی بخواه عزیزدلم

از امام زمانت غافل نباش گلم همجا ازشون کمک بگیر نگاه نکن اعتقادت کم شده یانه

از خدا بخواه اگر خواستت ب صلاحت نیس اونقدر مهر خوذش تو دلت بندازه و صبرت بذع تا بتونی بااین موضوع کنار بیای

خذا بشدت مهربونم قربونت برم

ان شالله بهترینا برات رقم بخوره

براتون حمد میخوتم

اللهم عجل لولیک فرج 

التماس دعا

. برا ظهور سه صلوات بفرس.‌     اللهم صل علی محمد و ال محمد        اللهم عجل الویک الفرج        اللهم الرزقنا توفیق الشهادت.     التماس دعای فرج و شهادت

یکی از نذرام این بوده هرساله به دانش آموزام معرفیش کنم.مسابقه کتابخوانی دارم و بهشون هدیه میدم.یکی د ...

منم کتابشون رو تو جمکران هدیه گرفتم ی خانمی تو جمعیت اورد داد بهم،سنم کم بود و با ذوق زندگی نامشونو میخوندم اما حاجت نگرفتم ازشون

دل مرنجان ک ز هر دل بخدا راهی هست❤
ولی هرچند اعتقادت کم شده باشه عزیزم باژم بهشون رو بزنتوکل کن بخدا از خدا خیرتو تو‌همچی بخواه عزیزدلم ...

ممنون عزیزم.مهربون جان .دعا کن برام.که زود برسم 

بعد حاجت روایی به شهید میگی اگه این مشکلم حل شد سیب میخرم به مردم میدم🫠ولی واقعا فرق نمیکنه نذرت چی ...

ممنون گلم🥰

ممنون عزیزم.مهربون جان .دعا کن برام.که زود برسم

قربونت برم گلم

ان شالله هرچی خیره پیش بیاد براتون

. برا ظهور سه صلوات بفرس.‌     اللهم صل علی محمد و ال محمد        اللهم عجل الویک الفرج        اللهم الرزقنا توفیق الشهادت.     التماس دعای فرج و شهادت