2777
2789

با یه اقای کورد اشنا شدم  گفت زنم 3سال طلاق دادم االبته منم خودم 5سال طلاق گرفتم تصورم این بود که متعصب و باغیرت ن با هر کسی نمیپرن باهم جور شدیم مجازی هرروز بهم پیام و زنگ تصویری حرف زدن. انقد ابراز محبت و قربون صدقه. وعده اشنایی برای ازدواج و... تا یه روز به سرم زد با گم پیج فیک بهش پیام دادم در نقش یه زن مجرد شمالی گفتم شوهرم فوت شده و..  قشنگ یر نیم ساعت باهام صمیمی شد تمام محبتا حرفای عاشقانه به اونم زد  وعده اشنایی و ازدواج گذاشت و..... و بهش گفت من زنم طلاق ندادم  6ماه رفته قهر ولی تصمیم به جدایی دارم چندبار ازش پرسیدم کسی محازی  تو زندگیت نیس که دوسش داشته باشی گفت اصلا ۶ ماه تنهام با کسی حرف نزدم یعنی قشنگ منو انکار کرد منم رفتارش که دیدم  بهش گفتم که من داشتم امتحانت میکردم و باهاش کات کردم به جای شرمندگی پیام داد که تو منو تامیین نمیکردی حق داشتم من به عنوان یه کیس جنسی به اون نگاه میکردم ولی انقد اصرار کرد گفت گوه خوردم سپیده  منم بخشیدمش  الان باز باهمیم خیلیزمهربونتر شده منم از  تنهایی به این پتاه اوردم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه قدر تو احمقی 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

عجیبه شما که یکبار جدا شدین محتاطانه باید پیش برید

مراقب باشید 

(کارآموز وکالت هستم)❤🌱اصلا وکیل هم که شوم،مدام پله های دادگاه را بالا و پایین روم،حق آن را از اين و حضانت آن را از دیگری هم که بگیرم باز هم دلتنگ دم کردن چای در خانه ی توام و حق همه در مشت من و حق من در مشت دیگری ست💔(امروز ۲۱ شهریور ۴۰۲ و من به یکی از اهدافم که قبولی تو آزمون وکالت بود رسیدم،الهی شکرت،ممنونم خدا جونم🙏🥲❤)

خیلی خیلی اشتباه کردی 

نباید بهش برمیگشتی هیچ وقت آدم نمیشه خیالت راحت 

مگ شوهرته وازش بچه داری ک بخشیدیش

ی چیزم درمورد مردای کورد بهت بگم 

برای زن ودختراشون غیرت دارن خودشون هرکاری دلشون بخواد میکنن 

و اینم بدون کوردا با هرکسی ازدواج نمیکنن خیلیاشون هنوزم سنتی فکر میکنن 

و ی چیز دیگرم بدون مردای کورد برای اینکه کسی رو تور کنن بهش وعده ازدواج میدن البته باید ب خودتم ثابت شده باشه چون تو نیم ساعت ب پیج فیکتم پیشنهاد ازدواج داده 

ب حرفام گوش میدی یانه میل خودته ولی اینو بدون خودت آسیب میبینی ن من 

تو تور کردن دخترا هم استادن ها