2777
2789
عنوان

صورتم قشنگه اما

115 بازدید | 12 پست

پشتم خیلی قوز دارم گودی کمر زیاد دارم ، پای چپم به داخل کجه ، همه اینا رو اعتماد بنفسم تاثیر بدی گذاشته، دکتر رفتم فرستاد فیزیو تراپی ولی هزینش زیاد بود شوهرم نذاشت برم

صلوات ⁦❤️⁩💜💙💚💛🧡⁦♥️⁩ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بیمه کن خودتو برو حتما موثر هست تو اعتماد بنفساگرم ورزش های اصلاحی تو خونه میشه انجام بده

نمیدونم احساس میکنم با فیزی هم خوب نمیشم دیگه ۳۰ سالمه مگه صاف میشم؟

صلوات ⁦❤️⁩💜💙💚💛🧡⁦♥️⁩ 
ورزش کن با فیزیوتراپی اتفاق خاصی نمی افته. بگرد باشگاه بدن سازی قیمت مناسب پیدا کن یا اگر اینم نمیتو ...

تاثیری هم داره؟ احساس میکنم فایده نداره

صلوات ⁦❤️⁩💜💙💚💛🧡⁦♥️⁩ 
نمیدونم احساس میکنم با فیزی هم خوب نمیشم دیگه ۳۰ سالمه مگه صاف میشم؟

اره میشی چرا نشی

حرکات اصلاحی نتیجه بخش هست ولی باید بعدش رعایت کنی.

پیج snpe رو ی چک کن ورزش اصلاحی اموزش میده من خودم انجام ندادم ولی خیلی میاد اکسپلورم

قوز رو با قدز بند و ورزش میتونید رفع کنید نگران نباشید.انحراف پا هم اول پیش ارتوپد برید اگه خیلی بود خودش راه مداوا میده .خدا رو شاکر باشید به خاطر سلامتی .اینها هم درست میشه عزیز نگران نباشید.یک لحظه خودمون رو بزاریم جای فرد نابینا ،ناشنوا،معلول چه قدر زندگی سخت میشد ؟تازه خیلی از این عزیزان همیشه شاکرن و از بقیه توانایی ها و موهبت هایی که خداوند بهشون داده لذت می‌برند. اونوقت می‌بینیم که ما چه ها داریم اما قفلی زدیم روی اون کاستی های ریز .

قوز رو با قدز بند و ورزش میتونید رفع کنید نگران نباشید.انحراف پا هم اول پیش ارتوپد برید اگه خیلی بود ...

درسته گلم، الان جاریم فیلم گرفته بود منم تو فیلم بودم خودمو که دیدم خیلی بدم اومد از طرز ایستادن و راه رفتنم خجالت کشیدم، ممنون بابت حرفای خوبتون

صلوات ⁦❤️⁩💜💙💚💛🧡⁦♥️⁩