من دخترم امسال میره پیش دبستانی اولین بچمه خیلی استرس دارم مدرسشم تا خونه ۵ دقیقس ولی هی میگم بچم دسشوییش نگیرخ یا نتونه ظرف غذا یا قمقمشو باز کنه گشنه یا تشنه نمونه
خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزهگان»شادمان شوند. وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان! من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم 💔همین قدر تلخ💔.
مثل شما بودم ولی انقد قشنگ همه چیزو یاد گرفت ماشالله
پیش یک رفت میبردنشون توالت. اب اینا هم خودشون به بچه میذادن. جیششم یبار ریخته بود که اصلا دعواش نکرده بودن. لباسشو عوض کرده بودن و شلوار کثیفشم تو نایلون بهش داده بودن
در چیزی رو نتونه باز کنه اول زور میزنه اگه نشد میده مربی نشد هم گشنه میاد خونه غذا میخوره. اتفاق خاصی نمیفته. دسشوییش بگیره هم خودش میره دستشویی نتونه با مربی میره نتونه نگه میداره تا خونه نشد هم میشاشه به خودش بازم اتفاق خاصی نمیفته
من مربی پیش هستم نگران نباش اگه مربیش خوب باشه و خود بچت ی ذره سرزبون دار و زرنگ باشه مشکلی واسش پیش نمیاد معمولا بچه های خجالتی و هیچی نگو همیشه تشنه میمونن و سر اجازه گرفتن ک برن دسشویی خجالت میکشن