2777
2789

من دخترم امسال میره پیش دبستانی اولین بچمه خیلی استرس دارم مدرسشم تا خونه ۵ دقیقس ولی هی میگم بچم دسشوییش نگیرخ یا نتونه ظرف غذا یا قمقمشو باز کنه گشنه یا تشنه نمونه 

خیلیی استرس دارم نمیدونم چیکارکنم 

شما مثل من هستین یا بیخیالین؟

😆😆😆

دومیه

و سر اولی بی‌خیال بودم سر اینم

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مثل شما بودم ولی انقد قشنگ همه چیزو یاد گرفت ماشالله 

پیش یک رفت میبردنشون توالت. اب اینا هم خودشون به بچه میذادن. جیششم یبار ریخته بود که اصلا دعواش نکرده بودن. لباسشو عوض کرده بودن و شلوار کثیفشم تو نایلون بهش داده بودن

روز اول هر یک ساعت برو سر بزن.

روز دوم یک بار وسط روز برو. از روزهای بعد راحت برو به زندگیت برس.

بچه با بچه ها راحت تر رشد می کنه و بزرگ میشه

هیچ کمبودی هم نیست نهایت مربی کمکش می کنه

در چیزی رو نتونه باز کنه اول زور میزنه اگه نشد میده مربی نشد هم گشنه میاد خونه غذا میخوره. اتفاق خاصی نمیفته. دسشوییش بگیره هم خودش می‌ره دستشویی نتونه با مربی می‌ره نتونه نگه میداره تا خونه نشد هم میشاشه به خودش بازم اتفاق خاصی نمیفته 

عزیزم منم مثل شمام.متاسفانه انقدر استرس دارم.امسال میره مهد پسرم.ازالان دارم میگم بهش که چکارکنه چکارنکنه.مثلا دسشویی داشتی اجازه بگیر سریع برو.یا باکسی دعوا نکنی. یا مراقب چیزات باش......فکرکنم طبیعی باشه این استرس چون تجربه نداریم

بچه من امسال میره . اونجا معلمهاخودشون کمک میکنن 

نمیزارن بچه گشنه بمونه . اگه خوراکی نداشت زنگ میزنن بهت .

اصلا نگران هیچی نبلش 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

من مربی پیش هستم نگران نباش اگه مربیش خوب باشه و خود بچت ی ذره سرزبون دار و زرنگ باشه مشکلی واسش پیش نمیاد معمولا بچه های خجالتی و هیچی نگو همیشه تشنه میمونن و سر اجازه گرفتن ک برن دسشویی خجالت میکشن