ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
تو نمیدونی چقدر رو اعصابمه گاهی اوقات دیوانه میشم رد میدم دیگ 😩😩😩کلاس ژیمناستیک میبرمش بعدشم کلاس شنا داره بعد از کلاس شنا تا میاد تو ماشین منو ببر سوپر خرید کنم هر چی میگم باید ناهار بخوری دیروز فرمونو چرخوند نزدیک بود تصادف کنم میاد نمیخوابه باز بعداز ظهر منو ببر بیرون نگم ک دل و روده بچه کوچیکمو بهم آورده اصلا ب حرفم گوش نمیده میگم فلان کارو نکن بیشتر انجامش میده
تو نمیدونی چقدر رو اعصابمه گاهی اوقات دیوانه میشم رد میدم دیگ 😩😩😩کلاس ژیمناستیک میبرمش بعدشم کلاس ...
بچه دیگه باید یک جوری سر گرمس کنی کلاس میره خیلی هم عالی ولی تو خونه هم باید کاری بکنه مثلا کلاس نقاشی مجازی ثبت نام کن کلاس کاردستی مجازی ثبت نام کن خیلی خوبه
یا درخونه همسایه ک بره با دخترش بازی کنه یا همش میگه بیا بالا نمیدونم مردم چجوری دخترشونو تربیت میکنن بخدا همون دختر همسایمون هم سن دختر منه اما همش ب دخترم میگه وقت ندارم میخوام کارامو انجام بدم همش میگم خاک تو سرم با این تربیتم