2777
2789
عنوان

واقعا چی میخورین

403 بازدید | 31 پست

الان چندماهه حدود ۸ ماه برنج نداریم کلا از بس تخم مرغ خوردم خودم شدم مرغ.

فقط برا بچم گوشت چرخی میخرم کباب سینی درست میکنم.خسته شدم شما چی میخورین تو این گرونی.

تا الان میوه و هرچی خوب بوده برا بچم فراهم کردیم.کمبودی نداشته باشه

یه صلوات بفرستین برا خوب شدن حالم  کاربری دست ۳ نفره.لایک نکنین قربون دستاتون  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مجردم و همه چی میخورم 

تو این روزگار متاهلی خیلی سخته و باید جنگید با روزگار 

آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید / 💙Sمادرم

هیچی هم نخوریم ده میلیون پول باید هزینه کنیم ! هیچی همینجوریه دیگه باید ارتقا بدید خودتون رو شغلتون رو همه چیو

ما مشکل نداریم خداروشکر ولی وضعیت زندگی بعضیا رو میبینم واقعا جالب نیست میوه نمیتونن بخرن

برنامه نویس و مهندس کامپیوتر

عزیزم❤️

غذاهایی که گوشت و برنج لازم ندارن هم زیادن

خوراک لوبیا، عدسی، کوکوی سیب زمینی

پوره ی سیب زمینی، کشک بادمجون

ماکارونی، سالاد ماکارونی، سالاد الویه

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

چی بگم من بجایه بالاسریا خجالت خجالت کشیدم...😔😔😔

توی ثانیه به ثانیه های زندگیم خدا رو  با تمامه وجودم حس کردم...وازش ممنونم که توی فراز و نشیبهای زندگیم همیشه یارو یاورم بوده...ازش ممنونم که حبِ ائمه رو توی دلم قرار داده...خداجونم ازت متشکرم که منِ بنده ی ناچیزت رو با وجودِ تمامِ گناهاش تنها نگذاشتی ...من همیشه به تو محتاجم لحظه ایی و آنی مرا به حاله خودم وا مگذار❤❤❤🙏🙏🙏

برنج محسن آرزونه تقریبا،کیلوییم‌میدن فک کنم الان زندگی سخت شده ولی راهی نیس دیگ 

وشبی ک مادرم واس همیشه رفت من بزرگ شدم روحت شاد مادرم 1404/2/6من تواین تاریخ برای همیشه بی مادرشدم،حاضربودم ی عمرجموجورت کنم مامانم مریض باشی نوکریتوکنم ولی زنده باشی قدرتوندونستم 🖤هیچکس نفهمیدک من همون بچه لوس خانواده بودم که با رفتن مادرم نابودشدم،زندگی نمیکنم فق زندم همین😔