2777
2789

سلام خانما . نوزادم سه ماهشه . شاغل هستم و مادرم از نوزادم نگه داری میکنه . تو این سه ماهم شبا کنار مادرم می‌خوابه. شیرخشکم میخوره .

احساس میکنم مادربزرگشو مادر خودش میدونه . احساسم درسته ؟ برای مادربزرگش بیشتر از من خنده میکنه . تو بغل اون آروم تره .

البته مشکلی با این قضیه ندارم . چون اینجوری برای بچه بهترم هست . بزرگتر بشه لج نمیگیره مامانمو میخوام . فقط میخوام بدونم متوجه هست من مادرشم یا نه ؟

عزیزم دیگه شبا چرا پیش مادرته؟

شیفت شب داری؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام جانم 

چون زمان بیشتری با مادرتون میگذرونه این حس رو داره طبیعی هست

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

😔 شیر وسط شبو من بهش میدم . فقط کنارش نمیخوابم

بلاخره شاغلی درکت میکنم سخته ولی خب میگذره این روزا . ایشونم بزرگ شدنی متوجه میشه مادرش شمایی و ایشون مادربزرگشه و شما بخاطره رفاه و آسایش خونواده و بچت کار میکنی مطمئن باش قدردانت میشه. نگران نباش عقلش بکشه میشناسه و میفهمه😍😍😍

بله بعدها که بزرگتر بشه متوجه میشه شمامادرشی ولی سعی کن براش وقت بذاری و بهش محبت کنی ...محبت هیچ کس ...

بعدازظهر تا شب یکسره من باهاشم . شیر وسط شبشم من میدم . ولی میگم که مادربزرگشو بیشتر دوست داره .

سلام عزیزم خوب هستید ؟ نی نی تون خوبه ؟😍

ممنونم عزیزم خوبه خداروشکر 

فردا واکسن چهارماهگی داره

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️