2777
2789
عنوان

اولین بار چند سالگی با کسی دوست شدید

| مشاهده متن کامل بحث + 231 بازدید | 23 پست

16سالم بود،پشیمونم ارزش نداشت

وشبی ک مادرم واس همیشه رفت من بزرگ شدم روحت شاد مادرم 1404/2/6من تواین تاریخ برای همیشه بی مادرشدم،حاضربودم ی عمرجموجورت کنم مامانم مریض باشی نوکریتوکنم ولی زنده باشی قدرتوندونستم 🖤هیچکس نفهمیدک من همون بچه لوس خانواده بودم که با رفتن مادرم نابودشدم،زندگی نمیکنم فق زندم همین😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من از 16داشتم یادمه اون زمان گوشی نداشتم و یواشکی با گوشی مامانم واسه خودم تو اینستا اکانت ساخته بودم و باهاش چت میکردم . هی میگف شمارتو بده ولی گوشی مادرم بود. رومم نمیشد بگم خودم گوشی ندارم همشهری هم بودیم زنجانی بود اما من الکی گفتم تهرانم که نگه بیا همو ببینیم چون اون تایم اجازه ی بیرون رفتن تنهایی رو نداشتم بعد جدا شدم. بعدش 17 سالگی گوشی خریدم با اونم در حد چت و تماس. 18 شدم دوباره یا یکی دیگه رفتم تو را بطه اونم باز در حد پیام بود 19 سالگی اومد منو دید خوشش اومد بعد 20 سالگی دوباره چن بار همو دیدیم و پارسال جدا شدیم  در همون حال وقتی 18 بودم یه رفیق داشتم که فقط رفیق بودیم اونم از نزدیک به عنوان رفیق دیدم و از اون رفیق جدا شدم اما رفیقم عاشقم بود من عاشقش نبودم و اینا دوباره 2، 3 سال بعد اومد جلو فهمیدم بشدت عاشقش شدم 🤣🤣باهاش رفتم تو را بطه. تو دانشگاه هم 20 سالگی یکی بود در حد سه ماه 

🖤ای خدایا به آرزوی من نگاه کن 💔آرزوم اینه از ‌شهرمون برم و دیگه اینجا برنگردم. اینجا افسرده شدم بزرگترین آرزومه. توروخدا برام صلوات بفرستید به آرزوم برسم 🖤

متولد چندی؟؟ یعنی تا حالا یدونه هم نداشتی حتی مجازی ‌؟؟

۸۲

نه همکلاسی هام که رل میزدن اصلا از نحوه‌ی برخورد پسرا باهاشون خوشم نمیومد مثل بازیچه بودن هروقت پسره حوصله‌اش سرمیرفت یا برای سرگرمی میرفت سراغشون تا نوجون بودم بیشتر پسرها اینطوری بودن که فقط میخواستم بگن با فلان دختریم و به خودشون افتخار میکردن و ابروی دختره رو میبردن محیط شهر ماهم کوچیکه من هم اقام همیشه میگه نون هم نداشته باشیم بخوریم ولی ابرو داشته باشیم سرمون رو بگیریم بالا خیلیه دیگه من هم نرفتم تو رابطه با کسی اگه یکی من رو بخواد میاد خواستگاریم نخواست هم نخواست

بروهی ایران♥️🫡

من از 16داشتم یادمه اون زمان گوشی نداشتم و یواشکی با گوشی مامانم واسه خودم تو اینستا اکانت ساخته بود ...

چتم حساب میکنی. خخخخ. من اولین چت یکی بود فیلیپینی بود . زبان انگلیسی م خیلی تقویت شده بود اینقدر زور میزدم با اون بحرفم