2777
2789

بچه ک بودم خیلی لوس بودم و ناز داشتم🥺 ۸ سال تک فرزند بودم تا اینکه برادرم بدنیا اومد و محبت بینمون تقسیم شد🤗 اونموقع یکم ضربه خوردم فکر میکردم کسی دوستم نداره تو سن ۱۲ سالگی پدرمو از دست دادم 😔و ازون روز تا الان ک ۶ سال گذشته رفتارام خیلی عوض شده دیگه مثل دخترا رفتار نمیکنم چونکه از مادرم محبت عاطفی دریافت نمیکنم و روابط بین دختر و پسر هم تو سن کم تمایلی ندارم و بنظرم همش سرگرمیه مگه اینکه بالغ تر و عاقل تر شم و تکلیف درسمم روشن بشه اونموقع هم نمیدونم بتونم مثل قبلم بشم یا نه هعی😞

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این ورژنی که هستم اطرافیان میگن خپییلی عاقلی ولی بنظر خودم شبیه پسراام

نه عزیزم شبیه پسرا نیستی فقط خداروشکر متوجهی چیکارا بکنی .. برا دوس شدن عاشق شدن همیشه وقت هس ولی ی سری چیزا تو زندگی وقت خاص و محدود داره یکی همین درسه حتما اینو دنبال کن در آینده شاغل شو اون موقع هم عقلت کامل شده میتونی انتخاب درستی داشتی باشی... وارد رابطه شدن تو سن کم حتی با نیت سرگرمی اما چیز تضمین کننده ای نیس ک درگیر احساسات نشی و همچین احساس طرف مقابل و قابل پیش بینی نیس ک چه اتفاقایی می افته.... دور بمون درستو بخون مهارت یادبگیر 

اسی داستان زندگیت خیلی شبیه منه خدا پدرتم بیامرزه منم خیلی تنها بودم فرض کن۱۲ساعت خیلی دختر نیستم ولی گاهی ارایش می کنم به خودم می رسم عکس می اندازم سعی میکنم دختر باشم چون حس میکنم با این که سخته تما یکمی حالم بهتره🌹🥹😭

میگفتن اخر شاهنامه خوبه ولی خب اونم دروغه خودمون گول نزنیم فرهاد به شیرینش نرسید لیلی به مجنون سهراب هم به گردافرید ته داستان های ایرانی غمناکه ما هم یه داستانیم فقط ای کاش سرنوشت متفاوتی داشته باشیم حال الان من حال جیران تو این موقع اس

نه عزیزم شبیه پسرا نیستی فقط خداروشکر متوجهی چیکارا بکنی .. برا دوس شدن عاشق شدن همیشه وقت هس ولی ی ...

اره دقیقا منم مثل شما فکر میکنم و اتفاقا همیشه به دوستام میگم تو این سن ک وقت کنکور و درستونه چرا دارین صرف چیزای دیگه میکنین 

من توی یه محیط کوچیک و یه مدرسه دولتی درس میخونم علی رغم همه مشکلاتی هم ک اینجا تو این مدرسه هست فقط و فقط خودم تلاش میکنم دو سال نهاییمم نمره هام خیلی خوب بوده خداروشکر

میگم من به خودم مدیونم در ازای همه اون روزایی ک میتونستم بیفتم زمین و دیگه بلند نشم ولی شدم 

در ازای همه اون اشکایی که ریختم همه اون شبایی که با چشمای خیس خوابیدم مدیونم به همه اون تلاشام که تنهایی تونستم تا الان درس بخونم و جا نزنم در صورتی ک هر کی جای من با همین شرایط بود شاید نمیتونست اینجوری ادامه بده ... باید خودمو به یه جایی برسونم که بتونم همه این روزای تلخو جبران کنم 

منکه توکلم به خداست امیدوارم اون تنهام نزاره♥️

اسی داستان زندگیت خیلی شبیه منه خدا پدرتم بیامرزه منم خیلی تنها بودم فرض کن۱۲ساعت خیلی دختر نیستم ول ...

ممنون خداوند رفتگان شمارم بیامرزه 

منم خیلی سعی میکنم اما انگارتا وقتی که اینجا وایسادم نمیتونم تغییر کنم

اره دقیقا منم مثل شما فکر میکنم و اتفاقا همیشه به دوستام میگم تو این سن ک وقت کنکور و درستونه چرا دا ...

عزیزم همینطور ادامه بده عالیه.. و اینکه تو زندگیت همیشه به یاد خدا باش.. زندگیه روزای سخت زیاد داره مثه روزای خوب بالاخره .. ولی اونکه باهات رفیق باشه همیشه حواسش بهت هس و قدرت میده بهت با دید بازتر زندگیو بفهمی همینکه شما همین الانشم برعکس خیلیا خداروشکر تو مسیر درست زندگی داری قدم برمیداری لطف خداست که نگاهش بهته تورو تو راه درستش میذاره .. 

عزیزم همینطور ادامه بده عالیه.. و اینکه تو زندگیت همیشه به یاد خدا باش.. زندگیه روزای سخت زیاد داره ...

حرفاتون واقعا قشنگ بود♥️

من خیلی وقته که با عشق خدا زنده ام و نفس میکشم

اصلا همین لطف خدا بود ک من از بچگی تو مسیر قرآنش قرار گرفتم و تا الان و حافظ نصف قرآنش شدم که تو همچین روزایی کم نیارم 

من از همون اولشم فقط نگاهم به خودش بوده و هست 

انشاءالله واسه هممون معجزه میکنه♥️