2777
2789

ببرش مشاور اموزشش بده 

منطقی محور✅️نه موج محور❌️خانوما من عصبانی نیستم، فقط بعضی وقتا جدی ام.. خودتون تو ذهنتون برای پیامام ایموجی بذارید که از حالت خشم در بیاد شما ناراحت نشین😂🎀. ولی آقایون ناراحت بشن.🚫درخواست دوستی نمیپذیرم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه سنتیه هیچی پس فردا نگه تو حرفه ای بودی بلد بودی و این چیزا...

همدیگه رو دوست داشتیم

خب من مطالعه دارم و حتی دوره هم میخوام شرکت کنم

طبیعیه که بیشتر اطلاعات داشته باشم

همدیگه رو دوست داشتیمخب من مطالعه دارم و حتی دوره هم میخوام شرکت کنمطبیعیه که بیشتر اطلاعات داشته با ...

پس بهش بگو که دوره همسرداری شرکت کردم و این پیشنهاد رو دادن اونجا 

بعد از اینکه ایده صمیمیت رو انجام دادی.

بنظرم با یه بازی زوجی شروع کنید. سرچ کنی میاره سایتشو که محصول رایگان هم داره و بامزه است. 

به دنبال وارستگی 

بگوز جلوش  کم کم دیگ یختون ن آب میشه

ابد و یک روز منی عشق جانم♾💏💍لطفا اگ امضام میبینین برام صلوات بفرستین لایک کنین تا منم عوضش براتون بفرستم..... آقایون لطفا درخواست ندید درخواس ببینم تگتون میکنم همه ببینن 

شوخی کن باهاش . بغلش کن بوسش کن. نازش کن حرفهای محبت امیز بزن. ناز کن براش .

اکثر این کارها رو انجام دادم بوس بغل نوازش شوخی شعر میخونم براش کلیپ ارسال میکنم..فکر کنم باید صبر کنم تا کم کم درست بشه