2777
2789

گفتن بلایک

اگه امضا مو میبینی حتما برای حاجت رواییم یه صلوات بفرست و بگو تا من هم برات بفرستم خدا خیرت بده الهی😘😘. و یه جمله دیگه به آقایون سایت لطفا به من درخواست دوستی ندید خواهش میکنم ندید اگر دادید میرم به نی نی یار اطلاع میدم ممنونم .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این دیگه جدید بود

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

چله زیارت عاشورا آیت الله حق شناس ولی اگه جواب نداد یعنی صلاح نیست

میشه بیشتر توضیح بدید سر در نمیارم 

تابحال چله برنداشتم 

ینی تا ۴۰ روز زیارت عاشورا رو دانلود کنم بخونم ؟

احمق بودن با ساده بودن فرق داره !

عشقشون دوطرفه نیس مگه

کاربر قدیمی هستم بخواطر به آدم عقده ای تعلیق شدم کورد زبانم و به زبانم افتخار میکنم❤️نظر مخالف داری با احترام ریپ بزن اگه عقده ای هستی ریپ نزن ممنون میشم 

شما خودت یکی بیاد خواستگاریت نظرت منفی باشه طرف بره دعا و چله بگیره نظرت مثبت میشه؟

به سلامتی سه لاشی  قاضی، متهم، ناشی                          به سلامتی سه دلبر    مادرم، پدرم، عشقم                         به سلامتی سه کس  ناموس، رفیق، وطن                         به سلامتی سه همراه  رفیقم، گوشیم. پیکم                       به سلامتی سه مکان   خونم، قبرم، قلبش🥂🥂🥂

شما خودت یکی بیاد خواستگاریت نظرت منفی باشه طرف بره دعا و چله بگیره نظرت مثبت میشه؟

وااا

همو دوس دارن بابای دختره خونه و ماشین میخواد نمیزاره 

کی گفتم جوابش منفیه

احمق بودن با ساده بودن فرق داره !

میشه بیشتر توضیح بدید سر در نمیارم تابحال چله برنداشتم ینی تا ۴۰ روز زیارت عاشورا رو دانلود کنم بخون ...

بزنید توی گوگل چله عاشورا به روش آیت الله حق شناس 

ولی باید هیچ گناهی نکنید نه دروغ نه تهمت نه عقل انداختن نماز و مو و خیلی چیزا🙂