2777
2789
عنوان

امشب راننده اسنپ بهم گفت

| مشاهده متن کامل بحث + 633 بازدید | 38 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیز جان فضولی که شاخ و دم نداره.

بغل کردن جنس مخالف تو خیابون چ معنی میده 

ما زن و شوهرا هم تو خیابون این کارو انجام نمیدیم

خیابون اسم روشه دیگه مکان عمومی

بغل و بوسه هاتونو بذارین واس خلوتای دونفرتون

این عقلانی تره

زتمام بودنی ها                                                             توهمین از آن من باش                                                       ک ب غیر با تو بودن                                                           دلم آرزو ندارد🫂

تو فرهنگ و جامعه ما متأسفانه بغل کردن تابو هست شما هم اگه دلت میخواد حرف نشنوی متناسب با فرهنگ مون پ ...

نه من برام مهم نیست حرف نشنوم. نمی‌تونم چون بقیه خوششون نیاد زندگیم رو مختل کنم که. ولی خب ناراحتم که واکنش نشون ندادم. 

بغل کردن جنس مخالف تو خیابون چ معنی میده ما زن و شوهرا هم تو خیابون این کارو انجام نمیدیمخیابون اسم ...

معنی خاصی نمی‌ده والا. از روی علاقه‌ست. 

شما هر طور راحتید باشید. کسی کاری بهتون نداره. ما هم هر طور راحتیم پیش می‌ریم. کار عجیبی هم که نکردیم.

نه من برام مهم نیست حرف نشنوم. نمی‌تونم چون بقیه خوششون نیاد زندگیم رو مختل کنم که. ولی خب ناراحتم ک ...

همون سكوت كافي بود

دلش خاسته شروع كنه ب حرف زدن

بله خودمم عكس پروفايلم حذف كردم تا خود سايت برام عكس بذاره

معنی خاصی نمی‌ده والا. از روی علاقه‌ست. شما هر طور راحتید باشید. کسی کاری بهتون نداره. ما هم هر طور ...

جنگل نیس ک هر کی هرطور راحته رفتار کنه

بچه سالی انگار

چون بوی خامی حرفات تااینجا میاد

زتمام بودنی ها                                                             توهمین از آن من باش                                                       ک ب غیر با تو بودن                                                           دلم آرزو ندارد🫂

جنگل نیس ک هر کی هرطور راحته رفتار کنهبچه سالی انگارچون بوی خامی حرفات تااینجا میاد

فقط شماها باید طبق سلیقه‌تون زندگی کنید؟ 

تو این مملکت من تو چه سنی با چه پشتوانه‌ای می‌تونم با پسری که دوست دارم ازدواج کنم مگه که نشستید ارد ناشتا می‌دید؟ حالا که انقدر به گند کشیده شده زندگی‌مون سرتون رو بکشید بیرون ازمون کاش. 

والا راس میگه خیابون جای اینکارا نیست حالا چی میشد بغل نمی‌کردید قبح همه چی ریخته دیگه بچه هامون تو ...

بغل قبح نداره. 

دلم تنگ می‌شد، دوستش داشتم و خواستم بغلش کنم. نمی‌تونم زندگی‌م رو برای بچه‌های شما به هم بزنم که. بخوام نگران بچه‌ی کسی باشم نگران بچه‌ی آیندهٔ خودمم که قراره بی‌پولی و بی‌فکری و بی‌فرهنگی ببینه.

فقط شماها باید طبق سلیقه‌تون زندگی کنید؟ تو این مملکت من تو چه سنی با چه پشتوانه‌ای می‌تونم با پسری ...

آنکس ک نداند و نخواهد ک بداند

در جهل مرکب تاکید میکنم درجهل مرکب ابدالدهر بماند