2777
2789
عنوان

چیکار کنم چشمشو بگیره

120 بازدید | 16 پست

شبتون بخیر

خانما من تو کاربری قبلیم که تعلیق شده راجب کسی که دوسش دارم بارها و بارها تایپک زدم..خواهش میکنم ازتون یه راهی بزارید جلو پام دیگه چیزی به ذهنم نمیرسه ک عاقلانه باشه

من یه اقا پسری رو 3 ماهه دورادور میشناسم و یه مدت کوتاهی با همدیگه همکار هم بودیم..ایشون 8 سال از من بزرگترن و کلا اولویتشون دختر و رابطه نیست به گفته خودشون

من به شدت بهشون علاقه دارم و یه حس عجیب غریب و غیرقابل توصیفی..تاحالا تو زندگیم این احساسو تجربه نکرده بودم-به قول معروف میگن طرف به تته پته میوفته من وقتی میبینمش قلبم به تته پته میوفته 

گاهی از دور همینطور ماتم میبره نگاش میکنم بعد یهو به خودم میام خودمو جمعوجور میکنم..همش دارم بهش فکر میکنم و تو ذهنم باهاش خودمو تصور میکنم

اینم بگم که تاحالا چراغ سبزی نشون ندادم و خیلی سنگین و خانومانه رفتار میکنم

بخاطر کار همیشه من بهش پیام میدادم و هیچوقتتتتت از طرف اون هیچ تماس و پیامی نداشتم 

حالا یه خورده از کار فاصله گرفتم و چون احساس اضافی بودن بهم دست داد دیگه نمیخوام زنگ بزنم و پیامی بهش بدم

اونم خیلی عادی رفتار میکنه و تاحالا حرف یا حرکت خاصی ازش ندیدم

چیکار کنم من با این ماجرا؟!

مهرا به معنای دختر خورشید-کاربر قدیمی هستم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اوو صدوپنجاه بار این حس تورو تجربه کردم. فقططط بخاطر اینه که اون نمیخوادت. دوبار بهت ابراز عشق کنه ه ...

اره دقیقا منم همین بودم طرف از این روانی های خدشیفته بود بعدش ک راحت فراموش کردم اینم مشخصه هوسه از رو عقل نیست

اوو صدوپنجاه بار این حس تورو تجربه کردم. فقططط بخاطر اینه که اون نمیخوادت. دوبار بهت ابراز عشق کنه ه ...

اتفاقا خودمم همینطور فک میکنم اما نهههههه

خیلی دوسش دارم واقعا

قلبم شبا از دهنم میخواد بیاد بیرون از بس راجبش با خودم حرف میزززززنم

اره دقیقا منم همین بودم طرف از این روانی های خدشیفته بود بعدش ک راحت فراموش کردم اینم مشخصه هوسه از ...

اولین باره حس میکنم از رو هیجان نیست علاقم

چیکار کنم مننن؟

اولین باره حس میکنم از رو هیجان نیست علاقمچیکار کنم مننن؟

از رو هیجانه 😐🤣 چی میگی داداش 

منم یکی عین ت بود تازه پیشنهاد دوستی هم داد منم قبول کردم و نابود شدم لا اقل پیشنهاد داد سنگین باش و وا نده و قصدش ازدواج باسه و خودتو در اختیار نذار

اگ میخای تاپیک نزنی ک وای رلم اله بله اینمارذنمرد اینکار کرد دوسم نداره توجه نمیکنه ولم کردددد فرار ...

اخه خیلی پسر خوبیه..ولی خب کارش طوریه ک با روزی 2000تا دختر سروکار داره

اذیتم اینطوری

از رو هیجانه 😐🤣 چی میگی داداش منم یکی عین ت بود تازه پیشنهاد دوستی هم داد منم قبول کردم و نابود شد ...

نه از بابت اختیار ک خیالت راحت ولی

اگ پیشنهاد داد ی درررررصد 

چی بگم چیکار کنم؟