2777
2789

از شوهرم دارم سرد میشم یعنی علاقمو بهش از دست میدم چون خیلی محدودم میکنه پروفت چرا تکیه. لباست کوتاهه. یغه لباست بازه.  شاین پشت چشات نزن چون فقط بچهای 16 ساله میزنه...  با خاهرت بیرون نرو. تنها تو کوچه نباش...  

دیشب هم چون تو سالن ارایش بودم تو کوچمونه  یبار گف تنها نرو ب خاهرت بگو بیاد باهم برین  خاهرم 11 سالشه.. گفتم چشم. دیدم دوباره گفت حتما با خاهرت بری. باز گفتم چشم دیدم بار سوم هم تکرار کرد زدم ب سیم اخر ک تو خیلی شکاکی و بهم اعتماد نداری. برداشته میگه بتو اعتماد دارم یهو ی مردی تو کوچه بهت چیزی بگه صدات بلند میشه ابروت میره!  خیلی بی عقلی و... 

اخر سر میگه باشه دیگه گیر نمیدم ولی الکیه... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چند سالته .چند وقته ازدواج کردی؟من مجردی خیلی تو لباس راحت بودم .متاهل شدیم شوهرم یکمممم گیر بود ب لباسام بعضی وقتا ب حرفش گوش میدادم .الان دیگ بی خیاله .یچی میگه ب شوخی و خنده دکش میکنم😄

شب هایی را به یاد دارم که دعا کردم ، برای چیز هایی که اکنون دارم✨️❣️

این جور مردا زیادی غیرتین و اجازه نفس کشیدن به همسرشون رو نمیدن که خانومش زندگی کنه نه تو حبس زندانش باشه و دودستی خانومش رو فراری بده به نظرم اینجور دوست داشتنها و گیر دادن‌ها عاقبتش طلاقه

طلاقش بده

شما فکر کنم راهکار ندین بهتره

به سلامتی سه لاشی  قاضی، متهم، ناشی                          به سلامتی سه دلبر    مادرم، پدرم، عشقم                         به سلامتی سه کس  ناموس، رفیق، وطن                         به سلامتی سه همراه  رفیقم، گوشیم. پیکم                       به سلامتی سه مکان   خونم، قبرم، قلبش🥂🥂🥂

چشم چشم نکردم. بحث کردم منطقی حرف زدم اولاشا ولی فایده نیس

مثلا میگ با خواهرت برو بگو نمیشه کسی رو علاف کنم یادخودم میرم یا اعتماد نداری خودت ببرو بیار ی مدت که بگذره خودش خسته میشه 

درخصوص لباسم کوتاه نیا بگو از اول همین بودم میخواستی پسند نمیکردی 

227 ماهه ینی ب شوخی جواب بدم

اون چن سالشه؟ ببین اوایل زندگی خیلی اینجوری ان ینی یجورایی حس مسئولیت و مردونگی و غیرتشون میزنه بالا .الان باش راه نیای حساستر میشه . اینجوری هم نباش تا گفت عین بره سرتو بندازی پایین بری عوض کنی ،نه لوند باش ،با خنده بگو چشم اقا فلانی ، ماچش کن بگو قربون غیرتت و این حرفا .یجورایی ارضا میشه هر جا هم گفت با کسی نرو خودت پیش دستی کن بگو کاش بیای ببریم ‌کاش بودی میبردیم و این حرفا .بگو شوهر نکردم ک با خانوادم برم 

شب هایی را به یاد دارم که دعا کردم ، برای چیز هایی که اکنون دارم✨️❣️