2777
2789
عنوان

خانه دارشدن توتهران

312 بازدید | 22 پست

سلام بچه هامن تازه عضوشدم به راهنماییاتون احتیاج دارم چجوری میشه توتهران خونه وامی خریدشرایطش چجوریه کسی اینجوری خونه دارشده چقدبایدپول داشته باشیم یه خونه دوخواب ۷۰متری بتونیم بخریم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فلاح منطقه۱۷

دلیل خاصی داره ؟!

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».  

تو دیوار و سایتا بگرد یکم قیمتا و متراژا دستت بیاد 

تو فکرم از نی نی سایت خداحافظی کنم ... فکر کنم دیگه مناسب سن و سال و حال و هوای ما نباشه  ... حالا تا ببینیم...   
فلاح منطقه۱۷

اونجا یه خونه خوب و دو خوابه تمیزو با حدود 230 تا 260 میتونی بخری،، وامم میتونی اوراق بخری حدود 10میلیون میدی 70میلیون اوراق میخری 12سال باید قسط بدی قسطشم ماهی 1270

بهشت آنجاس که آزاری نباشد،،، کسی را با کسی کاری نباشد 😒😒😒

میتونید  بجای اینکه پولتونو برای وام گرفتن بخوابونید  و زمان بره تا وامتون اماده بشه. خونه ایی بخرید که وام داشته باشه از قبل   .فروشنده  خودش واسه این خونه فروشیش  وام گرفته باشه  و حالا با وامش بفروشه و شما خریدارش باشید.  ولی من از منطقه ۱۷  و احتمالا خیابان فلاح چیزی اطلاع ندارم .  اول باید ببینی  در این منطقه متری چنده  خونه . بعد خونه ایی که میخوای ببینی  وام داره روش.  اینطوری  بنفع شماست. 

خواهر من یه خونه 48متری تو تهران پارس اجازه کرده 75میلیون

حالا صاحب خونه این خونه 48متری که اتاق خوابش فقط جای یه تخت خواب دو نفره داره کمد دیواری نداره دستشویی قشنگ صداها رو انعکاس میده بیرون خرید350میلیون😕 

من به شخصه بمیرم این همه پول نمیدم این لونه مرغ ترجیح میدم با پولم کار کنم

کنار تو درگیر آرامشم😍
اونجا یه خونه خوب و دو خوابه تمیزو با حدود 230 تا 260 میتونی بخری،، وامم میتونی اوراق بخری حدود 10می ...

ازکجابایداوراق خریدببخشیدمن هیچی نمیدونم 

قسطش که خیلی زیاده بنظرتون ارزش داره؟یعنی ضرزنمیکنیم منظورم اینه پول یه خونه خیلی گرون درنمیاداینجوری؟