2777
2789
عنوان

نظرخواهی در مورد دو تا اسم🙏

386 بازدید | 59 پست

سلام عزیزای من.

میشه ازتون در مورد سپیده و نجمه های اطرافتون بپرسم؟

ازدواج کردن و خوشبختن؟

ممنونم🥰

تو مبین اندر درختی یا به چاه.تو مرا بین که منم مفتاح راه.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سپیده میشناسم تو کار ناخن و ابرو و...و فیزیوتراپی هم خونده و کار میکنه ازدواج هم کرده 

یه نجمه هم میشناسم خانم خوبیه خانه داره و همه دوسش دارن

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
میگن تا حدودی اسم روی سرنوشت تاثیر داره.البته تا حدودیمثلا میگن اکثر سحر ها خوشبختن

والله یه سحر بود از بدبختی خودشو کشت یکیم عست به دنیا اومد مادرش مرد پدرش معتاده پیش عمشه بدبخت عالمه یکیم هست ازدواج کرده بدبخت شده خونه نداره

.