ببینید خب اون طرف سرمایه گذاشته هزینه صندلی میز و چیزایی که فرزند شما استفاده میکنه رو قبلا از جیب ه ...
من بچه ندارم ولی اصلا منصفانه نیست ۱۸ تومن بنظرم
چخبره
تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو یه لبخند گشاد بزن اینجوری آفرین الاان خوشگل شدی دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...
تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو یه لبخند گشاد بزن اینجوری آفرین الاان خوشگل شدی دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...
مرسی عزیز دعا کن فردا رفتم بیمارستان دکترم تاریخ قبل مهر برا جراحی بهم بده
اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر یک مادرهستم به وجود خودم افتخار می کنم 😋 من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن
مرسی عزیز دعا کن فردا رفتم بیمارستان دکترم تاریخ قبل مهر برا جراحی بهم بده
انشالله همچی درست میشه توکل بر خدا♥️♥️
اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر یک مادرهستم به وجود خودم افتخار می کنم 😋 من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن
فقط بهانه اس گفته یک پک 6تایی دستمال کاغذی بزرگ بیارین بعدم نگفته هرکسی برا خودش میگه بدین ب مدیریت ...
این رسما دزدیه
ما هم مهد داریم
فقط برای یکسال بچه یه دستمال کاغذی و یه دونه مایع دستشویی کوچیک کافیه حالا دستمال چون زمستون بیشتر استفاده میشه اگه تموم شد میگیم بیارن وگرنه نیاز نیست
بقیه وسایل هم در حد معمول فکر کنم به دو تومن نرسه
خدایا برای تو غیر ممکن وجود نداره،پس غیر ممکن های زندگیم رو ممکن کن🤲🌹❤
منصفانه است...مسئولیت بچه ها خیلی زیاده...یکی دو تا رو تو خونه نمیشه نگه داشت چه برسه به تعداد بالا
مربی مهدکودکی فکر کنم