2777
2789
همه ی اینا کاربردیهسخت نگیرمدرسه دختر من کلی چیز علاوه بر اینا گفته بود انواع مقوا رنگی ،کاغذ رنگی،چ ...

عزیزم این یک صفحه اس . گفته آزمایش انگل بده  . برگه سلامت پزشک....

ببینید خب اون طرف سرمایه گذاشته هزینه صندلی میز و چیزایی که فرزند شما استفاده میکنه رو قبلا از جیب ه ...

من بچه ندارم ولی اصلا منصفانه نیست ۱۸ تومن بنظرم 

چخبره

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام مرسی شکر خدا فعلا خوبم

خداروشکر

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   
خداروشکر

مرسی عزیز دعا کن فردا رفتم بیمارستان دکترم تاریخ قبل مهر برا جراحی بهم بده 

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن 

مرسی عزیز دعا کن فردا رفتم بیمارستان دکترم تاریخ قبل مهر برا جراحی بهم بده

انشالله همچی درست میشه توکل بر خدا♥️♥️

انشالله همچی درست میشه توکل بر خدا♥️♥️

فدات

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن 

فدات

♥️♥️

فقط بهانه اس گفته یک پک 6تایی دستمال کاغذی بزرگ بیارین بعدم نگفته هرکسی برا خودش میگه بدین ب مدیریت ...

این رسما دزدیه

ما هم مهد داریم

فقط برای یکسال بچه یه دستمال کاغذی و یه دونه مایع دستشویی کوچیک کافیه حالا دستمال چون زمستون بیشتر استفاده میشه اگه تموم شد میگیم بیارن وگرنه نیاز نیست

بقیه وسایل هم در حد معمول فکر کنم به دو تومن نرسه

خدایا برای تو غیر ممکن وجود نداره،پس غیر ممکن های زندگیم رو ممکن کن🤲🌹❤
من بچه ندارم ولی اصلا منصفانه نیست ۱۸ تومن بنظرم چخبره

منصفانه است...مسئولیت بچه ها خیلی زیاده...یکی دو تا رو تو خونه نمیشه نگه داشت چه برسه به تعداد بالا

به حباب نگران لب یک رود قسم،و به کوتاهی آن لحظه که شادی گذشت،غصه هم میگذرد......
منصفانه است...مسئولیت بچه ها خیلی زیاده...یکی دو تا رو تو خونه نمیشه نگه داشت چه برسه به تعداد بالا

مربی مهدکودکی فکر کنم 

عزیزم این یک صفحه اس . گفته آزمایش انگل بده . برگه سلامت پزشک....

بله عزیزم همه ی اینا هزینه بره و برای والدین سنگینه لکن آزمایش انگل هم همه مهدا می‌خوان اجباریه

چون اگر یه بچه داشته باشه به بقیه ممکنه سرایت کنه