2777
2789
هزینه شهریه هزینه پرسنل و فضا است شما خونه اجاره میکنید لوازم مصرفی تون رو از صاحبخونه که نمیشه گرفت

۱۸ میلیون پول پرسنل و فضاست؟ 

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

استارتر چرا شلوغش کردیاطلا مایع ظرفشویی ننوشته هچهار لیتری بودن مایع دستشویی هم ننوشته فقط کفته بزرگ ...

من دیدم بچه ها فرهنگ استفاده هم بلد نیستن خیلی از بچه ها مایع دسشویی رو هم هدر میدن..سرما میخورند مادرشون یه دستمال دستشون نمیده خب یک سال تحصیلیه دیگه بعد میگن بچه مریض شد تو مهد باید مایع بدی بچه ات دستش رو بشوره و خشک کنه

به حباب نگران لب یک رود قسم،و به کوتاهی آن لحظه که شادی گذشت،غصه هم میگذرد......
تازه ۱۸ میلیونم شهریه😐😐😐

پول زوره والا

یـه رفتــارایـی ازم  سـر میـزنـه که اگه یه روزقبلـش  بهـم  بگن که قـراره همچین  کاری  کنی: میگم  نه بــابــادیـگه انقـدرم اســـکل  نیـستــم😕😕
من با وسایل مشکل ندارم میگم اگه دستمال کاغذی اوکی هرکی بذاره جلو میز خودش ن اینکه من پک بخرم بدم ب م ...

ما هر کدوم از بچه ها یه بسته ۲۰۰ برگ دستمال کاغذی خریدیم دادیم دست معلم موند تو کلاس مصرف عمومی شد

قرار بود تمام بشه به بسته دیگه تهیه کنیم که همینا تا آخر سال رسبد

۱۸ میلیون پول پرسنل و فضاست؟

بله دیگه.چون خصوصیه....۱۸ تومن که خوبه الان مدارس دولتی ۹ تومن میگیرن

به حباب نگران لب یک رود قسم،و به کوتاهی آن لحظه که شادی گذشت،غصه هم میگذرد......
بله دیگه.چون خصوصیه....۱۸ تومن که خوبه الان مدارس دولتی ۹ تومن میگیرن

حقوق مربی مهد چقدره مگه

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   
فقط بهانه اس گفته یک پک 6تایی دستمال کاغذی بزرگ بیارین بعدم نگفته هرکسی برا خودش میگه بدین ب مدیریت ...

برین آموزش پرورش خیلی زیاده ..فکرش بکن هر بچه ای این همه بیاره 😂میخوان مغازه بزن

این نیز بگذرد....

هزینه شهریه هزینه پرسنل و فضا است شما خونه اجاره میکنید لوازم مصرفی تون رو از صاحبخونه که نمیشه گرفت

من خواهر و برادرم دوقلون شهریه شون خیلی منصفانه بود خدایی بعدم خیلی بهشون جایزه میداد

حقوق مربی مهد چقدره مگه

ببینید خب اون طرف سرمایه گذاشته هزینه صندلی میز و چیزایی که فرزند شما استفاده میکنه رو قبلا از جیب هزینه کرده..مگه کدوم شهرید که ۱۸ تومن زیاده؟

ما هر کدوم از بچه ها یه بسته ۲۰۰ برگ دستمال کاغذی خریدیم دادیم دست معلم موند تو کلاس مصرف عمومی شدقر ...

اخه همینو میگم هرکی برا خودش بیاره خودش استفاده کنه نوش جونش نه اینکه بدی نه اسمی ن فامیلی بعدم نوش جان مدیریت بشه ک چی

من خواهر و برادرم دوقلون شهریه شون خیلی منصفانه بود خدایی بعدم خیلی بهشون جایزه میداد

خب الان وضع عوض شده....اگر در دسترستونه ببرید همونجا

سلام عزیزم خودت خوبی حالت خوبه؟

سلام مرسی شکر خدا فعلا خوبم 

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن