فقط بهانه اس گفته یک پک 6تایی دستمال کاغذی بزرگ بیارین بعدم نگفته هرکسی برا خودش میگه بدین ب مدیریت ...
وا
خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزهگان»شادمان شوند. وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان! من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم 💔همین قدر تلخ💔.
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
من پسرمون بردم خصو صی شهریش ۳۰ تومن بود ۱۵ ت منم هزینه لیست وسایلش الان آوردم دولتی ۹ تومن شهریه و ک ...
سلام عزیزم خودت خوبی حالت خوبه؟
تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو یه لبخند گشاد بزن اینجوری آفرین الاان خوشگل شدی دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...
خب بچه میره دست بشوره با چی بشوره؟بعد همون موقع چجوری صابون خودشو پیدا کنند و کجا نگه دارند معلومه که در هم استفاده میشه بعدم بچه ها خمیر بازی میکنند رنگ بازی میکنند قبل هر وعده دستاشونو میشورن بیشتر مایع دسشویی استفاده میشه دستمالم بیشتر استفاده میکنند...
به حباب نگران لب یک رود قسم،و به کوتاهی آن لحظه که شادی گذشت،غصه هم میگذرد......
وااا چقد پرروعن بعد چقد شهریه میگیرن کل لوازم مهد رودارن از خانواده ها تامین میکنن ک
تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو یه لبخند گشاد بزن اینجوری آفرین الاان خوشگل شدی دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...
وااااا چه خبرهههه مگه مبخوان ۹ماه ظرف بشورن؟؟؟؟ بگین نمیخریم اعتراض کنین میدونی همه بچه ها بخوان دو ...
تازه ۱۸ میلیونم شهریه😐😐😐