2777
2789
فقط بهانه اس گفته یک پک 6تایی دستمال کاغذی بزرگ بیارین بعدم نگفته هرکسی برا خودش میگه بدین ب مدیریت ...

وا

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من پسرمون بردم خصو صی شهریش ۳۰ تومن بود ۱۵ ت منم هزینه لیست وسایلش الان آوردم دولتی ۹ تومن شهریه و ک ...

سلام عزیزم خودت خوبی حالت خوبه؟

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   
اره پسرم پیش دبستانی میره یه لیست بلند بالا داده رفتم بیشترشون گرفتم شده 920تومن هنوز. مونده

تازه من می‌گفتم بچه ام بذارم مدرسه غیر انتفاعی این مهده مدرسه دیگع چیه

چه ایرادی دارهوسایل مورد نیاز شونهاتفاقاً بهتره مال همه مشابه باشه دیگه هر روز دست هم چیزی نبینن بخو ...

من با وسایل مشکل ندارم 

میگم اگه دستمال کاغذی اوکی هرکی بذاره جلو میز خودش ن اینکه من پک بخرم بدم ب مدیریت این یعنی چی اخه 

خب بچه میره دست بشوره با چی بشوره؟بعد همون موقع چجوری صابون خودشو پیدا کنند و کجا نگه دارند معلومه که در هم استفاده میشه بعدم بچه ها خمیر بازی میکنند رنگ بازی میکنند قبل هر وعده دستاشونو میشورن بیشتر مایع دسشویی استفاده میشه دستمالم بیشتر استفاده میکنند...

به حباب نگران لب یک رود قسم،و به کوتاهی آن لحظه که شادی گذشت،غصه هم میگذرد......

وااا چقد پرروعن بعد چقد شهریه میگیرن کل لوازم مهد رو‌دارن از خانواده ها تامین میکنن ک

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   
من پارسال رفتم مهد پسرم هر کدوم یه بسته کامل کاغذ رنگی خریدیم اصلا استفاده نکردن چقدر تو قفسه ها از ...

خب دیگه مردم پول درمیارن درسته نوش جون بچه اش ادم از بچه اش عزیزتر نداره ولی ادم از زرنگی میترسه

فقط بهانه اس گفته یک پک 6تایی دستمال کاغذی بزرگ بیارین بعدم نگفته هرکسی برا خودش میگه بدین ب مدیریت ...

وااااا چه خبرهههه 

مگه مبخوان ۹ماه ظرف بشورن؟؟؟؟  

بگین نمیخریم اعتراض کنین 

میدونی همه بچه ها بخوان دوتا۴لیتری مایع بخرن چقد میشه؟  مگه میخوان بفروشن! 

یـه رفتــارایـی ازم  سـر میـزنـه که اگه یه روزقبلـش  بهـم  بگن که قـراره همچین  کاری  کنی: میگم  نه بــابــادیـگه انقـدرم اســـکل  نیـستــم😕😕

استارتر چرا شلوغش کردی

اطلا مایع ظرفشویی ننوشته ه

چهار لیتری بودن مایع دستشویی هم ننوشته فقط کفته بزرگ که برای کل سال منطقیه، بچه ها قبل خوراکی خوردن و بعد دستشویی رفتن دستاشون رو میشورن 

مداد رنگی و ماژیک هم شش رنگ گفتن

دفتر هم دو تا 

وااا چقد پرروعن بعد چقد شهریه میگیرن کل لوازم مهد رو‌دارن از خانواده ها تامین میکنن ک

هزینه شهریه هزینه پرسنل و فضا است شما خونه اجاره میکنید لوازم مصرفی تون رو از صاحبخونه که نمیشه گرفت

به حباب نگران لب یک رود قسم،و به کوتاهی آن لحظه که شادی گذشت،غصه هم میگذرد......
وااااا چه خبرهههه مگه مبخوان ۹ماه ظرف بشورن؟؟؟؟ بگین نمیخریم اعتراض کنین میدونی همه بچه ها بخوان دو ...

تازه ۱۸ میلیونم شهریه😐😐😐