2777
2789

آخه اون شخص خیلی به آدم نزدیکه

من خودم آدم حساس و زودرنجی هستم حتی خانوادمم هر حرفی نمیزنن بهم و همیشه از حساسیت زیادم عذاب میکشیدم

ولی یادمه با اون خواستگارم که چند ماه آشنا شدیم و رابطمون تقریبا جدی شده بود به اندازه‌ای احساس صمیمیت داشتم که اگر انتقاد هم میکرد ابدا ناراحت نمیشدم و برام خودمم شدیدا عجیب و امیدوارکننده بود

کلی خوشحال بودم میگفتم تازه اولشیم و اینطوریه بعدا حتما حساسیتم خیلی کمتر میشه🤷🏻‍♀️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول که هر شخصیتی منحصر به فرد هست و هیچ آدمی با ادم دیگه قابل قیاس نیست در نتیجه هیچ رابطه ای با رابطه دیگه ای قابل قیاس نیست اینکه دیگه داینامیک دو تا شخصیت درش دخیل هست. 

شما احتمالا خانواده ات رابطه صمیمی و امنی برات فراهم نکردند و تحت تاثیر تاریخچه ارتباطی خودت با خانواده ات هست که چه اسیب ها و کمبودهایی بوده حالا از این بگذریم خانواده ات چطور انتقاد میکنن از چی انتقاد میکنن با چه لحنی؟

احترام خیلی مهمه و درک کردن نیازها ی هم برای حفظ امنیت

اول که هر شخصیتی منحصر به فرد هست و هیچ آدمی با ادم دیگه قابل قیاس نیست در نتیجه هیچ رابطه ای با راب ...

آره درسته خب کمتر کسی درست انتقاد کردن رو بلده ولی منم خیلی ناراحت میشم بیشتر از اون چیزی که اتفاق افتاده😐اصلا نمیتونم بپذیرم کسی رک ازم انتقاد کنه

آره درسته خب کمتر کسی درست انتقاد کردن رو بلده ولی منم خیلی ناراحت میشم بیشتر از اون چیزی که اتفاق ا ...

احتمالا از بچگی خیلی مورد انتقاد قرار گرفتگی توسط خانواده پس طبیعیه روابط دیگه ات رو همون شکلی میبینی همون طور با همون انتقادهایی که قبلا از افراد دیگه دریافت کردی. 

الان انگار اون قضاوتها درونی شدن و خودت هم خودت رو قضاوت میکنی با کوچکترین اشاره 

نیاز به رواندرمانی داره