2777
2789

آقا ما رفته بودیم بیرون کلید رو توی خونه جا گذاشتیم

در خونه مون مثلا خیر سرش ضد دزد(از همین درای امنیتی مسخره که خدا تومن پول میگیرن سرشون) 

قفل نبود ولی

صرفا بسته بود

کلید ساز اومد

با یه تیکه طلق

یخورده لای در این طلق رو گذاشت چند باری تا کرد

وا شد در😐😂

یعنی کمتر از ۱۰ ثانیه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون قفل نبود، اگر قفل کرده بودی به این راحتی نبود

در های ضد سبقت اغلب قفل سه زبانه ای دارن، با ابزار خاص باز میشن

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
اگه قرار بود اینطوری نتونید باز کنید درو که کلی باید خرج میکردیداونام که اینو ساختن یه عقلی دارند بر ...

خب اینطوری هر دزدی با یه تیکه طلق مسخره میتونه بیاد در خونه ام رو باز کنه😐

فقط باید روشش رو بدونه

خب اینطوری هر دزدی با یه تیکه طلق مسخره میتونه بیاد در خونه ام رو باز کنه😐فقط باید روشش رو بدونه

دارم میگم دیگخ

درب زد سرقتی زمانی ضد سرقته که قفل کنی

یارو بلد بوده در بسازه تو زیاد به خودت فشار نیار

چون قفل نبود، اگر قفل کرده بودی به این راحتی نبوددر های ضد سبقت اغلب قفل سه زبانه ای دارن، با ابزار ...

اره ضد سرقت 

من شبا در خونه ام رو قفل نمیکردم میگفتم نه بابا مگه میخواد چی بشه

الان دیگه اصلا احساس امنیت نمیکنم 

خب باید قفل کنیاینو شما نمیدونستی که ازین به بعد فهمیدی 😂

خب می‌دونم که در ضد سرقت وقتی قفل باشه قاعدتا امنیتش بیشتره

ولی خب دیگه توقع نداشتم بدون قفل ده ثانیه ای باز بشه

حالا تیکه ننداز دیگه صرفا تعجب کردم

نه دختر تیکه ننداختم گفتم بخندی ازین نگرانی بیای بیرون 

خداروشکر حکمت بپد امروز درع اینطوری بشه مه بدونی باید قفل کنی تا اینا بشه ضد سرقت قشنگم استرس نگیر قفل کنی هیچ کس نمیتونع بیاد تو

خب می‌دونم که در ضد سرقت وقتی قفل باشه قاعدتا امنیتش بیشترهولی خب دیگه توقع نداشتم بدون قفل ده ثانیه ...

نه دیگه ببین در ضد سرقت باید یجوری باشه مثل الان شما کلیدو جا گذاشتی بتونی راحت بازش کنی که آسیب نبینه قفلش

نه دختر تیکه ننداختم گفتم بخندی ازین نگرانی بیای بیرون خداروشکر حکمت بپد امروز درع اینطوری بشه مه بد ...

عا مرسی 

اره واقعا نیاز بود بدونم، هر شب بدون قفل کردن در میخوابیدم

حواسم باشه دیگه اینکارو نکنم😅

به خاطر همین من همیشه در خونه و قفل میکنم مخصوصا شوهرم سرکار بره و تنها باشم سریع یا خودش قفل میکنه یا خودم.با این کارت های بانکی هم باز میشه شوهرم یه بار امتحان کرد