2777
2789
عنوان

نامزد سابقم امشب عروسیشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1045 بازدید | 42 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

حالا ک همه دارم تو رو که بیشعوری ریپ میزننعقدهاتو ببر تاپیکای دیگ خالی کننه واسه کسی ک نیاز ب همدردی ...

حالا که تو عقده گشایی و بیشعوری میکنی وگرنه استارتر منظورمو فهمید،بشینه غصه بخوره خوبه؟رفته که رفته،ایشالا بهترشو خدا براش در نظر میگیره

پشت من خدا بوده همیشه ...

واقعا سختهمن چند وقته فهمیدم همسرم قبل از من عاشق یه دختری بوده ولی خانواده هاشون نزاشتن وصلتشون سر ...

وای تاپیکتونو که چت همسرتون و گذاشتید دیدم اعصابم بهم ریخت 

به روی همسرتون آوردین؟واکنششون چی بود اصلا 

چه ناراحت شدم💔

https://daigo.ir/secret/71782304923

کاش همه غما اینجوری بود اگه پسره خوب بود الان تو عروس مجلس بودی نه کس دیگه یادت بیفته عروس امشب همون ناراحتی هایی که کنار پسره تجربه کردی رو تجربه میکنه تو راه فرار پیدا کردی اون بدبخت نه پسره هیچ تغییری نکرده هنور همونه

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

دعا میکنم یادت بره همه چیو اتفاقای خوب برات بیوفتهتوهم برا من دعا کن

عزیزم به هر چی ک آرزوته برسی 🌷

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1
وای تاپیکتونو که چت همسرتون و گذاشتید دیدم اعصابم بهم ریخت به روی همسرتون آوردین؟واکنششون چی بود اصل ...

نمیدونم باید چیکار کنم خواهر ، تایپک زدم خانوما گفتن اصلا به روش نیار ،ولی من نمیتونم تو خودم نگه دارم ، از طرفی هم نمیدونم چجوری به روش بیارم

چند روزه همسرمو نگاه میکنم حالم بد میشه ازش 

اینکه به یه زن دیگه انقدر علاقه داشته که تو مراحل خواستگاری بهش ابراز علاقه میکرده و...

چی شد که وارونه شدیم؟💢رسیدیم به دوره ای که به چیزایی افتخار میکنن که یه روزی سبب خجالت بودن ،به خیانت میگن تجربه!به بی تعهدی، سبک زندگی!به بی اخلاقی، رک بودن!به فحشا، جسارت!به دیده شدن، موفقیت!به سطحی بودن، باحال بودن!و هرچرندی که خودشونم ازش ته دل راضی نیستن میگن "خود واقعیم"!

نمیدونم باید چیکار کنم خواهر ، تایپک زدم خانوما گفتن اصلا به روش نیار ،ولی من نمیتونم تو خودم نگه دا ...

آخه اینجوری خود خوری میکنین که حداقل بهش بگین بگه که مثلا حسی ندارم دیگه که خیالتون راحت شن

واقعا پیچیدس امیدوارم حالتون بهتر شه♥️

https://daigo.ir/secret/71782304923

آخه اینجوری خود خوری میکنین که حداقل بهش بگین بگه که مثلا حسی ندارم دیگه که خیالتون راحت شنواقعا پیچ ...

قربونت 

به هر حال اگه حسی هم باشه که به من نمیگه

چی شد که وارونه شدیم؟💢رسیدیم به دوره ای که به چیزایی افتخار میکنن که یه روزی سبب خجالت بودن ،به خیانت میگن تجربه!به بی تعهدی، سبک زندگی!به بی اخلاقی، رک بودن!به فحشا، جسارت!به دیده شدن، موفقیت!به سطحی بودن، باحال بودن!و هرچرندی که خودشونم ازش ته دل راضی نیستن میگن "خود واقعیم"!