ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
من چند وقته فهمیدم همسرم قبل از من عاشق یه دختری بوده ولی خانواده هاشون نزاشتن وصلتشون سر بگیره ، الان اعصابم داغونه چه برسه به تو
چی شد که وارونه شدیم؟💢رسیدیم به دوره ای که به چیزایی افتخار میکنن که یه روزی سبب خجالت بودن ،به خیانت میگن تجربه!به بی تعهدی، سبک زندگی!به بی اخلاقی، رک بودن!به فحشا، جسارت!به دیده شدن، موفقیت!به سطحی بودن، باحال بودن!و هرچرندی که خودشونم ازش ته دل راضی نیستن میگن "خود واقعیم"!
اتفاقا باید به خودش بیاد و حسرت آدمی رو نخوره که ولش کرده رفته الانم عروسیشه
فکر نکنم حسرت بخوره. این تیپ چیزا طبیعی هست از خیلی ها شنیدم وقتی همسر یا نامزد سابقشون ازدواج کرده یه جوری شدند حتی با اینکه خودشون از طرف طلاق گرفتند شاید خاطرات دوباره مرور میشه. ایشون هم پیگیر طرف نیستند فقط احساساتشان رو به ما که غریبه ایم گفتند
یه جور میگه به تو چه انگار ن انگار که طرف نامزدش بوده 😂🤦🏼♀️
مگه نامزد همون نیست که نشون میارن؟خب حالا نشده طرف رفته دنبال زندگیش،مثه هزاران نفر که چندین سال دوست بودن هزاران خاطره داشتن و نشده و جدا شدن،آدم باید یجایی بکنه بره