2777
2789
برا منم بلنده ولی نازکه متاسفانه چیزی نمی‌خورمولی این روزا اکثرا میرم اکستنشن

اکستنشن مو؟درد نمیاد سرت ؟موهات حس کشیدگی نداره

بپذیر تا بتونی حداقل از بوی گل و صدای پرنده لذت ببری🪽🌺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برا من رشدش خوبه ، همونقدم موخوره ش مَلسه . در نتیجه ۱ سانت رشد میکنه ۲ سانت کوتاه نیکنم 🤦🏻‍♀️

خدا کنه سلام واقعا ۷۰ تا ثواب داشته باشه خیلی روش حساب کردم در واقع تنها توشه ی آخرتمه 😁

روزی ک پوام تاگودی کمرم بود و کوتاه کردم بخیر امان ازمن ک کراتین کردم الان ۹

الان کل موام ۱وجب بزورمیشه

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه 

روزی ک پوام تاگودی کمرم بود و کوتاه کردم بخیر امان ازمن ک کراتین کردم الان ۹الان کل موام ۱وجب بزورمی ...

دیگه کراتین نکن کوتاه کن بهشون برس تقویت شن والا یه جا رفتم آرایشگره موهاش وز خودش کراتین نمی‌کرد که ینی کراتین کارم بود

یکی از اشناهامون قرص هیرویت خورده یکماه بعد یکماه تعجب میکنم موهاشو میبینم خیلی بلند شده قد موش

بخرم بخورم بینم 

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه 

یکی از اشناهامون قرص هیرویت خورده یکماه بعد یکماه تعجب میکنم موهاشو میبینم خیلی بلند شده قد موش

وای جدی چه خوب 

دیگه کراتین نکن کوتاه کن بهشون برس تقویت شن والا یه جا رفتم آرایشگره موهاش وز خودش کراتین نمی‌کرد که ...

من تتبلی دارن استرس یمدت شیدا میریزه دکترم میرم ولی هیچ ب هیچ نمیدونم چرا کچل شده جلوی موام