2777
2789
عنوان

پزشکی اصفهان یا دندون پزشکی بوعلی

| مشاهده متن کامل بحث + 264 بازدید | 42 پست
وا من واسه خودم سوال دارم بعد بیام جواب سوال بقیرم بدم شما میخوای ندی برو برات که فرش قرمز پهن کردم ...

چ ادم خودشیفته و خودخواهی...

وَ خُدا را آنگــونہ کــِ سِزاوارِ اوستــ نَشناختـــیم...                                                                   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا براچی باید بدونم بوعلی کجاست که تعجب کردی؟ پزشکی اصفهان بهتره

اخه خیلی عجیبه بو علی رو نمیشناسید 

اخه همدان شهر مادریمه میتونم خونه فامیلمون برم یعنی ارزش نداره؟

شعار  یه سری نی نی سایتی : قضاوت کار خداست ما فقط تهمت میزنیم....                                                             کاربری دست دو نفره جان دل

عزیزم میشه بدونم رتبت چندبود؟

خوب شد رتبم 

شعار  یه سری نی نی سایتی : قضاوت کار خداست ما فقط تهمت میزنیم....                                                             کاربری دست دو نفره جان دل

مهلت انتخاب رشته مگ تموم نشده

نه تا ۲۴ ام هست

اخه خیلی عجیبه بو علی رو نمیشناسید اخه همدان شهر مادریمه میتونم خونه فامیلمون برم یعنی ارزش نداره؟

عجیب نیس شمام خیلی از شهرای استان مارو نمیشناسی 

پس اولویت با اونجاییه که راحت باشی چون دوران تحصیل طولانیه 

منطقی محور✅️نه موج محور❌️خانوما من عصبانی نیستم، فقط بعضی وقتا جدی ام.. خودتون تو ذهنتون برای پیامام ایموجی بذارید که از حالت خشم در بیاد شما ناراحت نشین😂🎀. ولی آقایون ناراحت بشن.🚫درخواست دوستی نمیپذیرم 

عجیب نیس شمام خیلی از شهرای استان مارو نمیشناسی پس اولویت با اونجاییه که راحت باشی چون دوران تحصیل ط ...

اوکی ممنون