2777
2789

شوهر خودش هم تحصیلاتش کم بود اما سن شوهرش دو سه سال از خودش بزرگتر بود اما خب این پسره هفت سال از من بزرگتر بود که من دوست دارم اختلاف سنیم مثلا سه چهار سال باشه بعد درس هم نخونده من الان لیسانس دارم بعداً هم می‌خوام ادامه تحصیل بدم اما خدایی حواسم نبود که شوهرش دیپلم داره از عمد نگفتم 

فاش بگویم هیچکس جز آنکه به خدا دل سپرده است رسم دوست داشتن را نمی داند ❤️

نه مگه برا خودش میخواست ک ناراحت بشه

منطقی محور✅️نه موج محور❌️خانوما من عصبانی نیستم، فقط بعضی وقتا جدی ام.. خودتون تو ذهنتون برای پیامام ایموجی بذارید که از حالت خشم در بیاد شما ناراحت نشین😂🎀. ولی آقایون ناراحت بشن.🚫درخواست دوستی نمیپذیرم 

وا مگه زندگی شوخی 

خب شما معیار هدفت این ، ممکن ملاک معیار دوستت متفاوت 

چیزی نیست که ناراحت بشه اگه هم شد با دلیل و زبون خوب توضیح بده

با احترام به همه نظرات ، لطفاً موافق یا مخالف نظرات من  بودید ،ریپلای نکنید . مخاطب من  صرفاً استارتر 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

وا مگه زندگی شوخی خب شما معیار هدفت این ، ممکن ملاک معیار دوستت متفاوت چیزی نیست که ناراحت بشه اگه ه ...

با زبون خوب گفتم بهش گفتم چون سنش از من بیشتر من دوست دارم تو این سن با آدم زیر سی سال ازدواج کنم الان بیست و چهار سالمه چون معمولا پسرای بالای سی سال خیلی حوصله و اون شور جوانی رو ندارن دیگه پخته ترن 

با زبون خوب گفتم بهش گفتم چون سنش از من بیشتر من دوست دارم تو این سن با آدم زیر سی سال ازدواج کنم ال ...

خب خوبه چرا باید ناراحت بشه 

من خودم متاهلم 25 سالمه و فاصله سنی ام با همسرم اونقدر نیست که اختلاف دهه پیش بیاد و خداشکر راضی ام و همیشه میگم با کسی باشید که هم مسیر خوش انرژی 

با احترام به همه نظرات ، لطفاً موافق یا مخالف نظرات من  بودید ،ریپلای نکنید . مخاطب من  صرفاً استارتر 

شغل پسره چی بود؟ چیا داشت

خونه و ماشین داشت زمین کشاورزی هم داشت کشاورز هم بود من خودم پدرم کشاورزه شغلشون سخته اکثر وقت ها سر کارن اما به خاطر شغلش نگفتم نه من دوست دارم سنش کمتر باشه مثلا بیست چهار تا بیست و هشت باشه یا مثلاً اگر هم سنش زیاده دوست دارم مثلا تحصیل کرده باشه 

خب خوبه چرا باید ناراحت بشه من خودم متاهلم 25 سالمه و فاصله سنی ام با همسرم اونقدر نیست که اختلاف ده ...

آره من خودم قبلا عاشق شدم اما اون از من هفت سال بزرگتر بود اصلا منو درک نمی کرد حوصله صحبت کردن نداشت اقتضای سنش بود اصلا هیجان نداشت به خاطر همین من دوست دارم با کسی ازدواج کنم سنش بهم نزدیک باشه که اونم تو رابطه مشتاق شناخت من باشه دیگه واقعا از اینکه کسی بهم محلی کنه و بی تفاوت باشه خستم

آره من خودم قبلا عاشق شدم اما اون از من هفت سال بزرگتر بود اصلا منو درک نمی کرد حوصله صحبت کردن نداش ...

آفرین همین که شده چراغ راهت برای شکل گیری روابط بعدی با فکر عمل می‌کنی خیلی خوبه .زندگی فقط یکبار تکرار میشه پس ناراحت نباش که دیگری از دست تو اذیت میشه 

مهم اینکه کار خوبه انجام بشه 

آفرین همین که شده چراغ راهت برای شکل گیری روابط بعدی با فکر عمل می‌کنی خیلی خوبه .زندگی فقط یکبار تک ...

خیلی ممنون عزیزم چقدر خوب راهنماییم کردی ❤️❤️❤️