2777
2789

سلام و درود 

بچه ها من  برای کنکور ۱۴۰۴ حدود ۶ ماه تمام جون کندم و زحمت کشیدم ولی رتبم شد ۸۰۰۰ منطقه یک و خیلی خورد تو ذوقم رشته تجربی 

پرستاری اینا میشه ولی نمیرم دانشجو هستم و هم زمان هم دانشگاه هم کار هم کنکور اصلا عجیی بود ولی از دی مرخصی گرفتم نشستم خوندم می‌خوام دوباره بخونم 

ولی اصلا حس خستگی از تنم نمیره داره زمان میگذره حس میکنم خیلی بد خوردم زمین

شب ها خواب نمیرم افسردگی مطلق و عصبی شدم  پیشنهادتون چیه باید دوباره یعنی از فردا پس فردا یک کاری برای خودم کنم و شروع کنم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هدفت چیه؟ 

علاقت چیه؟ 

بخواطر علاقت تلاش کن

رتبه ات خوبه، قطعا تومیتونی باکلی اموخته ازسال  قبل سال پیش رو رو بترکونی، بازم میگم اگر علاقه به اون رشته داری 

تومستحق عشقی وهرچیزی غیرازاین دروغه🌸💚 وسط اینهمه شلوغی زندگی یادت بمونه یه ورژن کوچولو خودتو درونت داری که منتظره بهش محبت کنی ودوستش داشته باشی وسخت نگیری پس خودتو دوست داشته باش🤍🫂میشه برای رهایی بلاتکلیفی زندگیم یه صلوات برام بفرستین🩷🥺

یعنی میگی ۸۰۰۰برات کم بوده؟؟؟!!!! بنظرم تو ۶ ماه عالیه

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

اره ولی خب به هدف رتبه جونمو گذاشتم اون موقع منطق حالیم نبود🙃

الان هم صفر نیستی، هم با تجربه تری

پس میشه برای ۴۰۵ رتبت رو خیلی بهتر کنی

این قسمت:                                                                          من و کاربرای مزخرف نی نی سایت.

یعنی میگی ۸۰۰۰برات کم بوده؟؟؟!!!! بنظرم تو ۶ ماه عالیه

من یادمه اون ششه ماه روزی ۱۳ رو پر میکردم 

اگر بر میگشتم فقط برای نهایی میخوندم کنکور خوب دادم نهایی...

چون خیلی بهم سخت گذشت واقعا سخت گذشت اصلا..

تویی که با ۶ ماه تونستی ۸۰۰۰بیاری ۶ماهم روش بذاری میتونی رتبه رو نصفش کنی

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷