2777
2789
عنوان

کیا مث من ادم کینه ای هستن❓👿

366 بازدید | 29 پست

کینه ام شدید . یکی بم بدی کنه تلافی نکنم اروم نمیشم . یعنی عصبی بشم  خدا ب طرف رحم کنه دست بزنمم خوبه جای خلوت گیر بیارم میزنم لت و پارش میکنم . اصلا باید خودشو گم و گور کنه وگرنه تا وقتی بهم برخوردی داشته باشه  از دست من در امان نیس. حالا یه ادمی بهم بی شعوری کرد منم کینه ب دل گرفتم . ولی چون تو محل کارم بود دستم برای تلافی باز نبود نمیشد ادبش کرد . خیلی ناراحتم نمیتونم . فقط یه گره کوچیک میتونم بندازم تو کارش . اه

مث من کینه ای هست ؟ 

کاش دلها در چهره ها بود ...

بنظرم اینجوری فقط اعصاب و روان خودتو بهم میریزی🤷‍♀️کار درستی نیست در کل

بعد از کلی تلاش شدم؛ مدیرعامل شرکت دایان❇️ارشد مهندسی ژنتیک🧬عاشق کتاب📚گل و گیاه🌱 موسیقی🎶والیبال🏐 یه دختر تابستونی💅🌾

آره بعضی وقتها که عصبانیم خیلی..

ولی خب من سعی میکنم عموما غیرمستقیم ضربه بزنم 

یا اگه می‌خوام مستقیم ضربه بزنم خودم کمترین آسیب رو ببینم و پیامد منفی نداشته باشه برام.

خیلی وقتها هم طرف اونقدر احمق و سطح پایینه برام که ارزش جواب دادن و وقت گذاشت نداره فقط میخندم بهش 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تلافی نمیکنم فقط دیگه از چشمم میوفته برا همیشه

بعضی از کاربرای اینجا چنان شهرت تواین سایت بهشون مزه کرده که برای شاخ بودن ازتهمت وتوهین وتحقیر بقیه ی کاربرا هیچی کم نمیذارن ،عزیزانم اینجا چندتا تاپیک میره پربازدیدوپربازدید شدن یه کاربر جاشمارو تنگ نمیکنه واین دنیا بااون عظمت به هیچ کس وفانکرد چه برسه به این سایت زیاد با این تعریف وتمجید بچه دبیرستانیا هوا برتون نداره خبری نیست ،باباشما خیلی لاکچرین اصلا به این سایت وکاربرا نیازی ندارین😄 ...اگه از یه جایی به بعد دیگه ریپلای نکردم بدون متوجه شدم که بحثمون بی فایدس🤍

آره بعضی وقتها که عصبانیم خیلی..ولی خب من سعی میکنم عموما غیرمستقیم ضربه بزنم یا اگه می‌خوام مستقیم ...

خب منم ملاحظه کارم جوری تلافی میکنم ک هیچ ضرری ب خودم نرسه

بنظرم اینجوری فقط اعصاب و روان خودتو بهم میریزی🤷‍♀️کار درستی نیست در کل

وای نمیدونی بعدش چقدر دلم خنک میشه وگرنه تا روز تلافی حرص میخورم البته زود تلافی میکنم همیشه