2777
2789
عنوان

چقدر دانشجوهای آمریکایی داغونن

| مشاهده متن کامل بحث + 595 بازدید | 54 پست
حالا سر دانشجو های آمریکایی بیاید هموطن های خودمونو تیکه پاره کنیم، سر هرچیزی باهم دعوا میکنیم تحمل ...

حالت خوبه😂من که دارم از دانشجوهای خودمون تعریف میکنم کی ایرانی رو تیکه پاره کرد

شماها کلا فقط عادت به غر زدن و ایراد گیری دارید ها اصلا حتی نخوندی ببینی چی گفتم فقط خواستی یه ایرادی گرفته باشی

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

آقا به جز جبهه هاي سياسيش،بقيه چيزهاش رو داره درست ميگهاگر حرف هاي سياسيش رو فاكتور بگيريم،واقعا ادم ...

خب مجموع یکسری فاکتورهاست که یک آدم رو در ذهن بد یا خوب می‌کنه

نظرتون محترم

من جایی که نتانیابو و سگ کله زرد براش توییت زدن و التماس دعا گفتن، فهمیدم ترور این آدم حق بوده‌.....

الی الجهنم و بئس‌المصیر

هنر و عشق درهم آمیخت؛مـــــعــــلـــ❤️ــم شدم..... 

چپ و راست نداره سیاست آشغاله سیاست ینی تحمیل عقاید خودت ب مردم حالا این وسط چرا مردم باید قربانی ...

چرا اتفاقا داره چپی ها هستن که آشغالن

نه کی گفته سیاست آشغاله

شما علم و درکی ازش نداری چیزی که از سیاست بهت نشون دادن اشتباه بوده

چرا اتفاقا داره چپی ها هستن که آشغالننه کی گفته سیاست آشغالهشما علم و درکی ازش نداری چیزی که از سیاس ...

الانم شما داری نظرتو ب من تحمیل میکنی    بنظر منم شما درکی از سیاست نداری   

آره ولی اکثر کشورشون به دست خود آمریکایی هاست همین مدیریته که بهش توجه شده و دست خودشونه با همین مدی ...

آره یه کم ضعیف شدن که اونم به خاطر قدرت گرفتن چپی های آشغاله که اونم دارن همه اشون رو جارو میکنن

کلا کل دنیا به واسطه قدرت گرفتن چپ ها ضعیف شده

چپ آفته و همه اینو پتوجه شدن دارن فاتحه اشون رو می خونن 

آمریکا هم قدرتش داره بر می گرده

الانم شما داری نظرتو ب من تحمیل میکنی بنظر منم شما درکی از سیاست نداری

😂🤣چقدر فاز داری

قطعا آدمی مثل تو با این نظرات و اینکه فرقی بین چپ و راست قائل نیست درکی از سیاست نداره نه من

حتی اگر تحمیل کنم بهت هم حق با منه

تو اصلا نمی دونی چپ و راست چیه

کسی که کلا میگه سیاست اشتباهه چی می دونه که بخواد صاحب نظر باشه آخه

نظرت ارزشی نداره چون اصلا ابتدایی ترین ها رو نمی دونی

برو بیرون اینجا به دردت نمی خوره تو فاز سیاست کثیفه داری

سیاست مدار خوبی دارن یعنی مثل این میمونه ننه باباشون خوبن برعکس مردم مظلوم ایران

خوب اگه دقت کنی باوجود اینکه با حکومت ایران مشکل دارن ولی در همین حالت به بعضی از  آقازاده ها  اجازه ی اقامت میدن یا حتی بعضی افراد نخبه رو بصورت رایگان جذب می‌کنن تا در کشورشون تحصیل کنند وبرگردن ایران و تمام نظرات و ایده های غربی رو  که بسیار مضر هست رو در ایران موبه مو اجرا بکنن مثل همین ظریف که تو آمریکا سالها زندگی کرد و برجام رو به ایران تحمیل کرد و بدروغ می‌گفت مکانیسم ماشه تو برجام وجود ندارن و همه ی تحریمها برداشته میشه ومتاسفانه باعث شد ایران تو این گرفتاری بیوفته موقع انتخابات هم یکسره بالا و پایین می‌پرید برای چی ؟ چون  میخواست همون تفکر و همون سیاستها رو در ایران اجرا بکنن و ایران رو یا خلع سلاح بکنن  یا به آشوب بکشونن یا تعدادی از افراد کابینه که تحصیلکرده ی غرب هستن در موسسات صهیونیستی و میگن باید بازار آزاد بشه و نظارت‌ها باید برداشته بشه   یعنی هرکسی تونست هر قیمتی داد به ملت مشکلی نداشته باشه  ابو برقو گازو بنزین هم باید گرون بشه و از تولید حمایت نشه 

😂🤣چقدر فاز داریقطعا آدمی مثل تو با این نظرات و اینکه فرقی بین چپ و راست قائل نیست درکی از سیاست ند ...

متاسفانه هنوز عقلت نمیرسه ک سیاستمدارا چپ و راست هرکدوم چ آسیبهایی ب مردم زدن و میزنن براهمین حوصله ندارم ک  بخوام باهات بحث کنم

حالت خوبه😂من که دارم از دانشجوهای خودمون تعریف میکنم کی ایرانی رو تیکه پاره کردشماها کلا فقط عادت ب ...

من شما رو نگفتم 

با اونایی بودم که گارد گرفتن 

دست در دست تو دادیم و جهان شکل گرفت،حرکت کرد زمین بعد زمان شکل گرفت ،مژه ات تیر کجی بود برای پرتاب،چون که ابروی تو خم گشت کمان شکل گرفت ،همه انگار که ناخواسته لبخند زدند ،نامت آن لحظه که در بین دهان شکل گرفت،حفره ای بود پر از خون وسط سینه من ،مهرت افتاد به قلبم ضربان شکل گرفت ،تا که سلمان وسط ظهر پس از نام نبی ،اشهد ان علی گفت اذان شکل گرفت ،مثل خونی که در رگ های بدن جریان داشت شیعه گی  نیز پس از این جریان شکل گرفت 😍😍برای حاجت روا شدنم یه صلوات میفرستی