2777
2789
عنوان

چقدر دانشجوهای آمریکایی داغونن

| مشاهده متن کامل بحث + 595 بازدید | 54 پست
ولی بیا قبول کنیم با همین احمق بودنشون یکی از ابر قدرت ها هستن یعنی شاید به جوری بازی میکننالبته درس ...

ابر قدرت بودنشون از چهارتا درست حسابی ها و نخبه های کشورهای دیگه است

وگرنه چپ ها آمریکا رو به گند کشیدن

همین طور اروپا رو

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ابر قدرت بودنشون از چهارتا درست حسابی ها و نخبه های کشورهای دیگه استوگرنه چپ ها آمریکا رو به گند کشی ...

چپ ها ی توایرانم گند زدن همه جا 

گلی که وقت نمیکنی آب بدی نکار........‌کاربر تعلیقی😡😡

با همجنسگرايي كه مخلاف بودعاشق كشورش هم كه بودديگه چرا ادم بدي باشه؟فقط با عقيدش درمورد سقط جنين مخا ...

مثلا اینکه اسرائیل تو منطقه غرب آسیا داره حق میگه و حق هم داره! 

عمه‌ی من سندروم حمله‌های بی‌قرار داره این وسط🙂

هنر و عشق درهم آمیخت؛مـــــعــــلـــ❤️ــم شدم..... 

با همجنسگرايي كه مخلاف بودعاشق كشورش هم كه بودديگه چرا ادم بدي باشه؟فقط با عقيدش درمورد سقط جنين مخا ...

دقیقا منم فقط با عقیده اش در مورد سقط جنین مخالف بودم بقیه حرفاش عالی بود خیلی آدم خفنی بود

چپ های کثافت کشتنش

کل دنیا رو این چپی های آشغال به گند کشیدن

حالا سر دانشجو های آمریکایی بیاید هموطن های خودمونو تیکه پاره کنیم، سر هرچیزی باهم دعوا میکنیم تحمل حرف های همدیگه رو نداریم 

بابا بیخیال 

دست در دست تو دادیم و جهان شکل گرفت،حرکت کرد زمین بعد زمان شکل گرفت ،مژه ات تیر کجی بود برای پرتاب،چون که ابروی تو خم گشت کمان شکل گرفت ،همه انگار که ناخواسته لبخند زدند ،نامت آن لحظه که در بین دهان شکل گرفت،حفره ای بود پر از خون وسط سینه من ،مهرت افتاد به قلبم ضربان شکل گرفت ،تا که سلمان وسط ظهر پس از نام نبی ،اشهد ان علی گفت اذان شکل گرفت ،مثل خونی که در رگ های بدن جریان داشت شیعه گی  نیز پس از این جریان شکل گرفت 😍😍برای حاجت روا شدنم یه صلوات میفرستی 

دقیقا تو ایرانم گند زدنکلا چپ آفت بشریته هر چیزی و هرجایی رو نابود میکنه

تا مردم میان به خواسته شون برسن چپ های مزخرف میان به کمک و باز یه جون تازه میدن به دولت

ملاکم معدل نیست بچه درس رو نمی‌خونه این یه بحثهنگفتم بچه‌ها میخونن یا نمی‌خوننمیگم مباحثی که آورده ش ...

درسته من بد متوجه شدم

حق با شماست👏💞

حالا شکم دوتاشونو دیدی زشته همه شدن بد!؟؟!؟!این همه نخبه ودانشمند خودشون دارن کجا دنبال بچه های ماهس ...

اگر منظورت دانشمنده خودت هم خوب می‌دونی ما دانشمندان زیادی داشتیم همین دو تایی که اسم بردی ابوریحان بیرونی و خیام یک از بنیانگذاران اصلی علومشون بودن 

کتاب های بوعلی و رازی هنوز که هنوزه مرجع بزرگی برای کتاب های پزشکی و تدریساشون هست فرض کن اون مغز ها با امکانات الان بودن همه رو میذاشتن توی جیب 

شاید بگی اینا قدیمین بزار بیایم توی عصر معاصر

جایگاه دانشگاهی همین انیشتین رو توی هاروارد نزدیک به صد ساله کسی نگرفته ولی نیما اردکانی ایرانی تونست به این جایگاه برسه 

مریم میرزاخانی چی اولین زن و اولین ایرانی که جایزه فیلدز رو گرفت 

پروفسور حسابی ؟ این همه نخبه هست که بهشون توجه نمیشه حیف حیف اگر امکانات اونا رو داشتیم چی میشد

نابینای زن نمای نامحترم درخواست نده 😒  بخون 👈🏻نظرم فقط برای استارتره اگر مخالفی ریپلای نزن حوصلت رو ندارم که با کاربری که حتی تاثیری توی زندگی واقعیم نمیزاره بحث کنم 😏 دوست عزیز وقتی نظری برات میزارم جواب بده یا حداقل لایک کن بفهمم خوندی یا نه ✨🌹 نصیحتم به شما: اینجا رو جدی نگیرید و اهمیت ندید 🤗کاربر قدیمی💚💛 

مثلا اینکه اسرائیل تو منطقه غرب آسیا داره حق میگه و حق هم داره! عمه‌ی من سندروم حمله‌های بی‌قرار دار ...

آقا به جز جبهه هاي سياسيش،بقيه چيزهاش رو داره درست ميگه

اگر حرف هاي سياسيش رو فاكتور بگيريم،واقعا ادم حقگوييه

مثلا اينكه ميگفت اسرائيل كار خوبي ميكنه كه داره بچه رو ميكشه،اما حقوق يك جنين يك هفته اي رو با يك شهرمند امريكايي يكي ميدونست.اگر اينهارو به خاطر جبهه ي سياسيش فاكتور بگيريم،بقيه حرفهاش منطقي به نظر مياد

کلا سیستمشون برای پیشرفت  اینه  که آزمونهای جهانی برگزار میکنن نخبه ها رو شناسایی می‌کنن از جمله ایران  و جذبشون می‌کنن برای پیشرفت کشورشون ازاونها استفاده می‌کنن از طرفی بخشی از علم رو انحصاری می‌کنن تا برجهان  سلطه داشته باشن مردم کشورشون هم اگه نخبه باشن طبیعیه  جذب میشن و ازشون  حداکثر استفاده رو میبرن برای پیشرفت کشورشون   البته یسریها رو برای مدیریت تربیت می‌کنن و طبیعیه آدمهای عادیشونم  هستن که برای کارهای معمولیتر انتخاب میشه 

اتقدر بدم میاد به کشورای دیگه هیت میدین مگه اونا چشونه ما ایرانی ها هم پلشت داریم اونا هم دارن دلیل نمیشه هیت بدیم 

I am Hanna, a Michael Jackson fan, I love his show, especially his gummy laugh. I love to sleep. My favorite animal is a cat.❤🤍🐼🥥🦧𔓙️

ابر قدرت بودنشون از چهارتا درست حسابی ها و نخبه های کشورهای دیگه استوگرنه چپ ها آمریکا رو به گند کشی ...

آره ولی اکثر کشورشون به دست خود آمریکایی هاست

همین مدیریته که بهش توجه شده و دست خودشونه با همین مدیریت از همون اول پیشرفت کردن با همین مدیریت نخبه هامون رو بردن ☺️😉

ولی آره تو هم دقت کردی یه کم ضعیف شدن ؟ 

بیخیال الان تعلیق میشم پایان 

نابینای زن نمای نامحترم درخواست نده 😒  بخون 👈🏻نظرم فقط برای استارتره اگر مخالفی ریپلای نزن حوصلت رو ندارم که با کاربری که حتی تاثیری توی زندگی واقعیم نمیزاره بحث کنم 😏 دوست عزیز وقتی نظری برات میزارم جواب بده یا حداقل لایک کن بفهمم خوندی یا نه ✨🌹 نصیحتم به شما: اینجا رو جدی نگیرید و اهمیت ندید 🤗کاربر قدیمی💚💛