2777
2789
عنوان

خانوادم شوهرمو حمایت میکنند و خانواده شوهرم هیچ کاری برامون نکردن

| مشاهده متن کامل بحث + 375 بازدید | 25 پست
کاری به کارشون نداشته باشخوبیای خانوادتو به هیچ وجه سرشوهرت نکوببا همسرت سر اینکه مادرشوهرت عوضیه اص ...

چقدر حرفات خوب بود . ممنونم 

رو خودم دارم کار میکنم دقیقا ... من ک محتاج اینا نیستم. دستم ب دهن خودم میرسه .

فقط نمی‌خوام با اینا در ارتباط باشم 

نمی‌خوام دیگه ببینمش 

که متاسفانه نمیشه 

بقول یه روانشناس تموم اونایی که بهت بدی کردن یا میکنن ولشون کن هر کاری دوست دارن بکنن تو اگه بشینی د ...

ممنون لطف کردی 

واقعا سعی میکنم این آخرین درد و دلم باشه در باب این آدما ...

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

هر کسی تنهای برود نزد قاضی راضی بر می گردد 

بای حرف اونها را بهم شنید 

بماند که پدرتون کارش درست نیست که مواد غذایی برای شما تهیه میکند هر کسی مسئول زندگی خودشه اینجوری شوهرت بد عادت میشه 

عزیزم چ کنم؟چطوری آروم بشم؟ خودت بزار جای من.بخدا دختر بیوه با چهار تا بچه داشتم اینجوری ازدواج نمی‌ ...

عزیزم برات تایپ کردم تو کامنت بعدی کاراشونو حواله بده به بالاسری

زندگیتو بکن اصلا بهشون فکر نکن 

هر دو سه ماه یکبار یه سر کوچیک بزن اصلا حرفاشونو جدی نگیر همه رو حواله بده به تخمدانت

برات فقط و فقط و فقط شوهرت مهم باشه بهش انقور محبت کن زندگیتونو پر از عشق کن از کوره در نرو 

سرش غر نزن 

انرژی منفی رو از خودت دور کن .با خدای خودت عهد ببند بگو خدایا هر کسی پشت سرم حرف میزنه خودت جوابشو بده من جواب نمیدم از تو انتظار دارم جواب بدی

بازم میگم اول از همه خدارو بخاطر زندگی خوب و شوهر خوب و خانوادا خوبی که داری شکر کن و انرژی منفی رو کاملا دور بریز

❤️💐نی نی یار عزیزم💐❤️من دیگه خط ندارم باهاش عضو بشم تعلیقم نکن 🥹🥹🥹🥹🥹🥹🥲🥲🥲🥲هر موقع قصد تعلیقمو کردی بهم یه اخطار بده خودمو جمع کنم ممنونم ارت😍🙏🏻

شما که میگی گل و شیرینی نیاوردن پس چجور باکلاس اومدن ؟ یکسال چرا خونشون موندین تو عقد چرا قبول کردی ...

عزیزم برای خواستگاری که اومدن 

باکلاس هم اومدن با گل و شیرینی اومدن 

من تو عقد زیاد بودم 

بابام گفت باید بری خونه زندگیت . همسرم شرایط نداشت پذیرفتم یکسال برم پیش خانوادش .

ولی بعدش دیگه تموم ...

گفتیم می‌خوابم بریم خونه خودمون .

هیچ قدمی برنداشتن

خانواده من جهاز دادن حتی جهازی که قرار بود خانواده داماد بدن هم دادن.

مادر شوهرم اگر ببینی با خودت میگی وای چ خانم باشخصیت و پولداری .‌‌.. در نگاه اول البته .

هی 

هر کسی تنهای برود نزد قاضی راضی بر می گردد بای حرف اونها را بهم شنید بماند که پدرتون کارش درست نیست ...

عزیزم من هیچچچچ آزاری ب مورچه ای نرسوندم 

خدا خودش می‌دونه 

حتی تو نگفتم 

نه خودم نه خانوادم .

داستان اینکه عروسی که پولدار تره ، باباش سخت گیر تره عزیز تره.

عروسی که خانوادش آسان گیری کردن کوتاه اومدن راه اومدن و خیلی کمک کردن  ارزشی نداره 

چقدر حرفات خوب بود . ممنونم رو خودم دارم کار میکنم دقیقا ... من ک محتاج اینا نیستم. دستم ب دهن خودم ...

عزیزم فدات 

اینو بدون اگر دختر زیرکی باشی هیچ وقت قطع ارتباط کامل نمیکنی.. 

همینجوری دوسه ماهی یکبار برو این گوش در این گوش دروازه رسم ادبو بجا بیار 

اونکسی که پشت سرت غیبت میکنه بدتو میگه خدا پوزشو به زمین میندازه 

شوهرتو سفت بچسب بهش نهایت احترامو بزار اصلا ابدا خانوادشو تو سرش نکوب

اصلا گلایه نکن خانوادت کاری برام نکردن چون شوهرت زده میشه ازت 

اصلا به زبون نیار این حرفارو شوهرت خودش درجریان کامل هست نیاز نیست تو بگی

وقتی صبکری کنی و شکایت نکنی و غر نزنی به انتخاب خودش افتخار میکنه میگه زنم منو دوست داره حاشیه ها براش مهم نیست عشقش بهت روز به روز بیشتر میشه 

❤️💐نی نی یار عزیزم💐❤️من دیگه خط ندارم باهاش عضو بشم تعلیقم نکن 🥹🥹🥹🥹🥹🥹🥲🥲🥲🥲هر موقع قصد تعلیقمو کردی بهم یه اخطار بده خودمو جمع کنم ممنونم ارت😍🙏🏻

عزیزم برای خواستگاری که اومدن باکلاس هم اومدن با گل و شیرینی اومدن من تو عقد زیاد بودم بابام گفت بای ...

نمی دونم متوجه حرفام میشی یا نه 

ولی خودت و خانوادت هم مقصرین 

پدرت گفته بابد برین سر خونه زندگی ، دیده پسره نمی تونه فرستادت خونه ی مادرشوهر یکسال ؟ 

ابنجا خب پدرت مقصره ، دید پسره نمی تونه باید می گفت جدا بشین 

نه اینکه بگه از خونه برو 

شما هم دیدی پسر نمی تونه عروسی بگیره پول نداره بازم باهاش موندی، 

یکم بعد از نامزدی هم متوجه شرایط مالی خانوادش شدی ، خودت ادامه دادی ، الان پشیمون و ناراحتی و اونا رو مقصر می دونی