2777
2789

اول از همه بگم 

من هیچ انتظاری از هیچکسی ندارم 

هرکسی کمک کرد خدا خیرش بده.

اما این داستان واقعا فرق می‌کنه 

خانواده همسرم ... که همه کاره مادر شوهرم هست 

نه تنها عروسی نگرفتن بلکه همون چهارتیکه جهاز که قرار بود بدن رو ندادن... ضمن اینکه حتی یک روسری برای من نخریدن. طلا و... که هیچچچچچ.

حتی یک جعبه شیرینی نگرفتن بیان خونه پسرشون.

واقعا دلم خونه. من فقط بخدا سپردم 

پدر شوهرم که بنده خدا هیچ کارست .

یعنی کلا آدم حساب نمیکنن 

همه کاره مادر شوهرم هست 

حیف کلمه مادر برای این زن.

خانواده من همه چی مون فراهم کردن حتی نون و آب مون هم خانوادم میدن با اینکه وضع مالی بابام خوب نیست هربار میاد گوشت مرغ برنج میوه و و و حتی پول تو پاکت می‌زاره میده بهم.

همسرم مرد خوبیه اما متاسفانه بچه همون مادره ...

شیطان صفت تر از این زن ندیدم.

قطع ارتباطم اما همسرم مجبورم می‌کنه هرازگاهی زنگ بزنم و برم ببینمش . البته خیلی وقت ندیدم.

در ضمن من اصلا عروس بدی نبوده و نیستم حتی این ماه مادر شوهرم زنگ زد از همسرم پول قرض بگیره همسرم نداشت از من گرفت.

من فرشته بودم برای این آدم یکسال با خودش زندگی کردم 

یکسال دکتر ودوا میبردمش یکسال مثل خر کار  میکردم . یکسال تموم خون منو تو شیشه ریخته بود تا بالاخره همسرم خونه رهن کرد 

اینقدر ازش متنفرم 

موندم چ کنم 

چطوری این تنفر خاک کنم ..

چطوری کنار بیام با اینهمه سگ صفتی 

می‌ره پشت سرم ب فامیلش میگه خانواده عروسم کاری نکردن !

عروسم بدجنس .. فلانه...

موندم چقدر یک آدم می‌تونه سگ صفت باشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلا مات روزگارم 

چقدرررررر یک آدم می‌تونه اشغال باشه 

پسرش رفته سر خونه زندگیش 

یک جعبه شیرینی نگرفتن بیاد خونه پسرش ببینه 

شیطان شیطان شیطان صفت....

اینم بگم هم من هم پسرش 

همه جا کنارش بودیم همه جاااا 

پول بخواد، خرید کنه، مهمونی بره و و و

کلمه نفرت خیلی انرژی منفیه بزرگی داره انقدر استفاده نکن انرژیش میاد تو زندگیت 

❤️💐نی نی یار عزیزم💐❤️من دیگه خط ندارم باهاش عضو بشم تعلیقم نکن 🥹🥹🥹🥹🥹🥹🥲🥲🥲🥲هر موقع قصد تعلیقمو کردی بهم یه اخطار بده خودمو جمع کنم ممنونم ارت😍🙏🏻

چرا متوجه ایراد خودتون نیستین ؟ اون زن شیطان اصلا ، شما چرا با این پسر و این خانواده وصلت کردی  ؟ چرا راضی شدی جشن نگیری؟ چجور راضی شدی بدون خواستگاری جواب مثبت بدی؟ خودتون دیدین و انتخاب کردین گله ای نیست

خوبی هایی که کردی از سرش زیادیه دیگه نباید برا همچین مادر شوهری خوب بود حیفه خوبی برا اینجور کسا شوهرتم میگه زنگ بزن اصلا بحرف نکن پولم نباید میدادی بی غیرتی کردی 

نی نی یار خواهش میکنم تووخدا قسمت میدم تعلیقم نکن من نمیدونم چیا تو نی نی سایت ممنوعه اگه خطایی کردم یک هشدار بده دیگه هیچوقت اونکارو نمیکنم من از سال ۹۵ توسایت بودم ولی هی تعلیق شدم سرچیزای الکی.تاریخ تولدمم الکی زدم.درخاست دوستی ندین اصلا پذیرفته نمیشه مخصوصا آقایون خجالت بکشید عه

کاری به کارشون نداشته باش

خوبیای خانوادتو به هیچ وجه سرشوهرت نکوب

با همسرت سر اینکه مادرشوهرت عوضیه اصلا ابدا بحث نکن 

همه اینایی که گفتی بنداز تو کیسه خدا و کاریت نباشه 

همونطور که گفتم از کسی متنفر نباش

خداروشکر شوهرت و خانوادت هستن .. نیازی به اونا نداری

❤️💐نی نی یار عزیزم💐❤️من دیگه خط ندارم باهاش عضو بشم تعلیقم نکن 🥹🥹🥹🥹🥹🥹🥲🥲🥲🥲هر موقع قصد تعلیقمو کردی بهم یه اخطار بده خودمو جمع کنم ممنونم ارت😍🙏🏻

کلمه نفرت خیلی انرژی منفیه بزرگی داره انقدر استفاده نکن انرژیش میاد تو زندگیت

عزیزم چ کنم؟

چطوری آروم بشم؟ خودت بزار جای من.

بخدا دختر بیوه با چهار تا بچه داشتم اینجوری ازدواج نمی‌کرد ..

که اینا دختر گرفتن .. اینقدر بهش بی احترامی کردن

بقول یه روانشناس تموم اونایی که بهت بدی کردن یا میکنن ولشون کن هر کاری دوست دارن بکنن تو اگه بشینی درموردشون گلایه کردن و ناراحتی غصه خوردن انرژی منفی اونارم بخودت جذب میکنی و همیشه از خودت از زندگیت از همه ناراضی میشی .اینم بدون اگه کسی بده تو با زبونت اسمشم تکرار نکن بذار دنیا خودش حساب و کتابشو انجام بده نذار بار گناهانش با گلایه کردن و پشتش حرف زدن پاک بشه نتونه کاراموشو بده .خیلی تکرار کردم این حرفو تو تاپیکا ولی دلم م

گفت باز و باز تکرار کنم 

چرا متوجه ایراد خودتون نیستین ؟ اون زن شیطان اصلا ، شما چرا با این پسر و این خانواده وصلت کردی ؟ چر ...

عزیزم روز اول که اینا رو نگفتن 

روز اول خیلی شیک و مجلسی اومدن 

روز اول خودشون باکلاس گرفتن 

وقتی هر از پل گذشت تموم شد.

منم دعوا و جنگ زیاد کردم ولی دیگه فایده نداشت 

همسرت ازت پول خواست نده. باباتم پول میده بردار پس انداز کن

همسرتم حرفی زد دو تا جیغ نثارش کن با اون مامان بدرد نخورش

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

خوبی هایی که کردی از سرش زیادیه دیگه نباید برا همچین مادر شوهری خوب بود حیفه خوبی برا اینجور کسا شوه ...

بخدا قسممممم خیلی خانم هستم 

یک کارایی کردم که هوش از سر آدم می‌ره ...

واقعا تف به این روزگار و آدمهای بد . 

مات مات ماتم 

عزیزم روز اول که اینا رو نگفتن روز اول خیلی شیک و مجلسی اومدن روز اول خودشون باکلاس گرفتن وقتی هر از ...

شما که میگی گل و شیرینی نیاوردن پس چجور باکلاس اومدن ؟ 

یکسال چرا خونشون موندین تو عقد 

چرا قبول کردی بیای سر خونه زندگیت بدون جشن؟ پذیرفتی خودت اینا رو ، به دلایلی 

ولی الان زدی زیرش ، تقصیر رو انداختی گردن اونا