2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرغ و ریز میکنی یه رب می‌جوشانیم بعد کره و سیر و میزاری سرخ بشه بعد مرغارو میریزی بعد تف ک دادی طعم کرفت برمیداری بعد کره میریزی قارچارو در دمای بالا سرخ میکنی سرخ ک شد با مرغا قاطی میکنی 

خامه رو میریزی اکر شیر داشتی میریزی اگه نه هیچ میزاری یکم بچوشه باهم 

بعد پنیر میریزی

موادش سینه مرغ ماکارانی پنه،سیر،پنیر پارمسان،خامه، قارچ 

این طرز تهیه پاستا چیکن آلفردو بود 



پاستا آلفردو😋

📌 مواد لازم:

پاستا شکل دار🍝

فیله مرغ🥟

سیر 🧄 ۴–۵ حبه

جعفری تازه🌿

قارچ🍄

شیر🥛

خامه🥡

کره🧈

پنیرپارمسان🧀

ادویه ها:

«طعم دهنده مرغ، نمک_پاپریکا_زردچوبه_پودرسیر_آویشن»🧂

📌 طرز تهیه:

«مرغ ها رونگینی میکنیم وتوی ادویه وروغن زیتون نیم ساعت میزاریم توی یخچال بمونه»


بعد قارچ هارو باسیرو جعفری وکره تفت میدیم

بعد مرغ هامون روبهش اضافه میکنیم تاحسابی طلایی بشه🥘

بعدخامه وشیر رو داخلش میریزیم

ودرنهایت پاستاهای نیم پزشده روبهش اضافه میکنیم😋


نوش جونت

پیاز و نازک خلالی کنی 

با کره تفت بده

بعدش بهش سیر رنده شده اضافه کن 

بعد مرغ های تیکه شده ریز رو  

بهش اضافه کن 

شعله رو کم کن

بعدش قارچ خورد شده رو اضافه کن 

هم بزن

بعد اویشن بریز

خامه رو اضافه کن

بعد شیر بریز

بعدش هر ماکارونیی که دارید 

من از پنه استفاده میکنم

ابکشش کن بریز داخل موادت 

کمی روش پنیر پیتزا بریز

شعله رو کم کن در حد ۱۰ دقیقه اینا

یکم بگیر شیر خودشو 

انبس تر که شد

اماده شدش

من اینجوری درست میکنم خیلی خوششون میاد



نمک فلفل و یادت نره ها

هرجا دیدی منو برام یه صلوات میفرستی!؟💗

من قارچ و با کره تفت میدم

بعد مرغ و سیر رنده شده رو تفت میدم

ماکارانی هم میذارم بجشوه

بعد شیر هم دمای محیط و میریزم یه قاشق ارد میزنم هم میزنم‌بعدم خامه و اون مرغ و قارچ و‌میریزم پنیر پارمسان و جعفری تازه و انقدر میخورم تا بپوکم🤣🤣

عزیزم من با این روش درست میکنم عالی میشه


مرغ هارو خرد کن حال مستطیلی تقریبا زیاد تکه ها بزرگ نباشن. بدون روغن یکمی تفت بده که رنگش سفید شه ادویه بزن به جز زردچوبه پولبیبرم یادت نره عالیه.

مرغ هارو قشنگ سرخ کن یکمی روغن بزن بعد که سرخ شدن اگه دیدی هنوز خامن نصف فنجان آب بریز حرارتشم طوری باشه که تو یه ربع با درب نیمه باز کل ابش بجوشه و دیگه اب نداشته باشه. قارچ هارم خرد کن با مرغ سرخش کن فقط حرارتش متوسط روبه بالا باشه که قارچ اب نندازه یکی دو قطره هم ابلیمو که قارچ سیاه نشه. پاستا رو هم بزار تو اب بجوشه. بعد که پاستا نرم شد به اندازه ای که دوست داری چون بعدش نرم نمیشه. قارچ و مرغت هم یک لیوان شیر اضافه کن و دو قاشق غذاخوری خامه صبحانه واسه غلیط تر شدنش نصف قاشقم ارد بریز تو طعمش هیچ تاثیری نداره.میتونی اگه خیلی غلیظ شد یکم از اب پاستا بهش اضافه کنی. سس و قارچ و مرغ باید یه ترکیب نسبتا غلیظ داشته باشه پاستارو بهش اضافه کن هم بزن یکم پنیر پیتزا و اویشن درشو بزار ده دقیقه با حرارت خیلی کم بمونه عالی میشه. 



ترجیحا شکل پاستارو طوری انتخاب کن که سس بره لای پاستا من همیشه لوله ای استفاده میکنم.

  اگه خامه نداشتی با همون ارد غلیظ میشه ولی به جای نصف قاشق یه قاشق کامل بریز.

تکه های مرغت اگر ریز باشن با همون سرخ کردن میشه بقیه مراحلو انجام داد یعنی خام نمیمونه.

سوالی هم داشتی درخدمتم.

عزیزم من با این روش درست میکنم عالی میشهمرغ هارو خرد کن حال مستطیلی تقریبا زیاد تکه ها بزرگ نباشن. ب ...

مرسی عزیزدلم دستور پختتون بهم کمک کرد خیلیییی خوشمزه شد ممنونم 

من قارچ و با کره تفت میدمبعد مرغ و سیر رنده شده رو تفت میدمماکارانی هم میذارم بجشوهبعد شیر هم دمای م ...


مرسی عزیزم دستور پختتون بهم کمک کرد خیلیییی خوشمزه سد ممنونم 

ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792