عزیزم من با این روش درست میکنم عالی میشه
مرغ هارو خرد کن حال مستطیلی تقریبا زیاد تکه ها بزرگ نباشن. بدون روغن یکمی تفت بده که رنگش سفید شه ادویه بزن به جز زردچوبه پولبیبرم یادت نره عالیه.
مرغ هارو قشنگ سرخ کن یکمی روغن بزن بعد که سرخ شدن اگه دیدی هنوز خامن نصف فنجان آب بریز حرارتشم طوری باشه که تو یه ربع با درب نیمه باز کل ابش بجوشه و دیگه اب نداشته باشه. قارچ هارم خرد کن با مرغ سرخش کن فقط حرارتش متوسط روبه بالا باشه که قارچ اب نندازه یکی دو قطره هم ابلیمو که قارچ سیاه نشه. پاستا رو هم بزار تو اب بجوشه. بعد که پاستا نرم شد به اندازه ای که دوست داری چون بعدش نرم نمیشه. قارچ و مرغت هم یک لیوان شیر اضافه کن و دو قاشق غذاخوری خامه صبحانه واسه غلیط تر شدنش نصف قاشقم ارد بریز تو طعمش هیچ تاثیری نداره.میتونی اگه خیلی غلیظ شد یکم از اب پاستا بهش اضافه کنی. سس و قارچ و مرغ باید یه ترکیب نسبتا غلیظ داشته باشه پاستارو بهش اضافه کن هم بزن یکم پنیر پیتزا و اویشن درشو بزار ده دقیقه با حرارت خیلی کم بمونه عالی میشه.
ترجیحا شکل پاستارو طوری انتخاب کن که سس بره لای پاستا من همیشه لوله ای استفاده میکنم.
اگه خامه نداشتی با همون ارد غلیظ میشه ولی به جای نصف قاشق یه قاشق کامل بریز.
تکه های مرغت اگر ریز باشن با همون سرخ کردن میشه بقیه مراحلو انجام داد یعنی خام نمیمونه.
سوالی هم داشتی درخدمتم.