2777
2789
عنوان

وای توروخدا کمک

350 بازدید | 37 پست

سلام.امروز مادر شوهرم و خواهر شوهرام و شوهرشون ناهار اینجان..میهام پلو و مرغ و چیپس دزست کنم زشت نیس؟؟؟بعد چقد مرغ بزارم واسه هفت نفر ؟نمیدونم چکار کنم؟چقد چیز بزارم.گیج شدم میترسم کم بیاد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برای هفت نفر دو تا مرغ بزار. 

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 

گردو داری تو خونه من طبق دستور خودم ی فسنجون خوشمزه بگم درست کنی؟

کسی ک سنگدله شاید ی روزی مهربون بوده/ شکستن اعتمادشو وقتی خیلی جوون بوده/هر اندازه ک میجنگه بازم حس میکنه بس نیست/مثه تبعید تنهاییش ک منتظر هیچکس نیست           

بستگی داره هر کی چی دوست داره ، من به تعداد میذارم مثلا سه تا سر رون ، دو تا مغز رون ، دو تا سینه ، دو تکه هم اضافه میذارم 

کنارش هویج و فلفل دلمه و چیپس بذار 

رو برنجتم با زرشک و خلال تزیین کن اگه دوست دارن 

مخلفاتم از چی داری بذار سفره قشنگ باشه ، ترشی و زیتون و ماست و خیار و سالاد

دوتا بزرگ؟زیاد نمیشه؟؟

زیاد بشه بهتره تا کم بیاد. خودم به شخصه اگر باشم دو تا مرغ با یه جور خورشته دیگه هم میزارم . ولی دوتا مرغ خوبه هر مرغ چهار قسمت میشه در کل میشه هشت تیکه و شما هفت نفرید زیاد نیست. 

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه.