2777
2789

برنج رو که گذاشتم خیس بخوره بهش نمک زدم 

شب که خواستم دم کنم 

باید ابشو عوض کنم ؟ 

نمیخوام ابکشی درست کنم هم چون بلد نیستم هم چون برا خودمونه زیاد مجلسی نمبخوام باشه

چه کنم چرخ فلک کرده مرا از تو جدا من چه جورابی بپوشم که دهد بوی تورا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ابشو میریزی، بعد برنج و میریزی تو اب در حال جوش دیگه😐

ابکشی درست چیه؟ کلا کته میخای بزاری یا ابکشی

و ܟܿܥ‌‌ߊ‌ࡅ࡙ܨ ܭܘ ܣܩࡅ࡙ࡍ߭ ܝ̇ߺܝ̇‌ܥ‌‌یܭܨ ܣߊ‌ܢܚࡅ߳ߺߺܙ🤍 

اره عزیزم ابشو خالی کن اب جدید بریز بزار بپزه 

وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری...                      اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨

بله

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
ابشو میریزی، بعد برنج و میریزی تو اب در حال جوش دیگه😐ابکشی درست چیه؟ کلا کته میخای بزاری یا ابکشی

نه عزیزم میگه نمیخوام ابکشی درست کنم 

میخواد کته باشه 

وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری...                      اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨
اره عزیزم ابشو خالی کن اب جدید بریز بزار بپزه

ما کلا کته درست میکنیم 

ولی هیچ وقت خیس نمیکنیم برا کته 

برا همین برام عجیب بود نمیدونستم چیکار باید بکنم😂

بله

اگه کته درست میکنی از الان چرا خیسوندی یک ساعت قبل پخت باید بخیسونی اونم ابشو به اندازه باید بزاری واسه هر پیمانه برنج یک و نیم پیمانه اب با نمک اندازه ،چون کتس نمکش نباید زیاد باشه

اگه کته درست میکنی از الان چرا خیسوندی یک ساعت قبل پخت باید بخیسونی اونم ابشو به اندازه باید بزاری و ...

عاااا نکته اش همینه ک نمیدونم چرا از الان خیسوندم

گفتم شاید قد برنج بلند تر شه😂😂😂

ما کلا کته درست میکنیم ولی هیچ وقت خیس نمیکنیم برا کته برا همین برام عجیب بود نمیدونستم چیکار باید ب ...

منم برای کته 90 درقد اوقات خیس نمیکنم 😂

خب اگر خیلی وقته خیس کردی یا نمکشو زیاد ریختی ابکشی کن بد نشه یه وقت 

عاااا نکته اش همینه ک نمیدونم چرا از الان خیسوندمگفتم شاید قد برنج بلند تر شه😂😂😂

اره دختر از الان نباید بخیسونی واسه کته درست کردن لازم نیست برنج رو بخیسونی ولی خیسوندی هم نهایت یه ساعت