2777
2789

چه غذاهایی درست می کنید که راحت باشه به اصطلاح من درآوردی باشه؟😂🥘 بگید چیت میریزید

من عاشق تنوع دادنم 

اللهم عجل لولیک الفرج 💙

گوجه مرغانه من درآوردی نیست 

من برای تبادل نظر با خانم ها تاپیک میزنم پس : ورود آقایون به تاپیک های من اکیدا ممنوع . لطفا آقایون پست های من و پاسخ ندن و لایک نکنن در خواست دوستی آقایون نظر رد و نه پذیرفته میشود ❣ خدایا چنین کن سرانجام کار   تو خشنود باشی و ما رستگار❣

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بادمجون سرخ کن با گوجه با نون یا برنج 

سیب زمینی سرخ کنه با پیاز داغ و رب با نون 

بادمجون سرخ کن لایه لایه با پنیر پیترا فلفل دلمه بذار تو فر 

کائنات ازت ممنونم که نگاهت و حواست به من هست💙خدایا شکرت💚الهی به امید خودت❤

الوچه ترشو پیاز داغ،انارترش و پیاز داغ ،من دراوردی هم نیس توشهرمونه

برای شفای پسرم یه صلوات میفرستی💔                                                      حال خوبت آرزومه پسر قشنگم                                        قلبِ مادر میدونم یه روز خوب میشی🌿                                                                                                                                              به چشمهایم زل زد و گفت باهم درستش میکنیم!،  چه لذتی داشت همین باهم‌؛ حتی اگر باهم هیچ چیزی درست نشود                                                                                                                     ✨سختترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی
نودل و تخم مرغ سیب زمینی ساندویچ مرغ (مرغوب ریش ریش میکنین و با قارچ سرخ میکنین و رب)بادمجون با نون ...

حیف نودل مضره ولی من خیلی دوست دارم فکر کنم دوساله نخوردم

اللهم عجل لولیک الفرج 💙

اول تخم مرغ و پیاز و باهم سرخ میکنیم 

بعد اینکه پوست گوجه هارو گرفتیم و خوردشون کردیم میریزیم تو دیگ تا بپزه و له بشه و در آخر با تخم مرغ و پیاز قاطی میکنیم و هم میزنیم

من برای تبادل نظر با خانم ها تاپیک میزنم پس : ورود آقایون به تاپیک های من اکیدا ممنوع . لطفا آقایون پست های من و پاسخ ندن و لایک نکنن در خواست دوستی آقایون نظر رد و نه پذیرفته میشود ❣ خدایا چنین کن سرانجام کار   تو خشنود باشی و ما رستگار❣

شمالیه؟

آره