2777
2789
عنوان

سرکار چی بپوشم مدرسه کار میکنم👀

| مشاهده متن کامل بحث + 1072 بازدید | 79 پست

عزیزم قانون مدرسه مقنعه هست نه روسری

مانتو های متنوع و رنگی بخر با کیف و کفش ست کن

نمیدانم چرا تحمل جمعیت را ندارم...تحمل زندگی فامیلی را ندارم...من آنقدر به تنهایی خود عادت کرده ام که در هر حالت دیگری خودم را بلافاصله تحت فشار و مظلوم حس میکنم..تا دور هستم دلم میخواهد نزدیک باشم و نزدیک که میشوم میبینم که اصلا استعدادش را ندارم...!

من رفتم یه دست مانتو شلوار کاملا رسمی خریدم 

و ۶ تا نیمه رسمی و رسمی به رنگ های شتری، کرمی، سبز، طوسی، مشکی، سورمه ای

۲ کفش رسمی

یه کفش اسپورت

مقنعه هم سبز پررنگ و کم رنگ و خردلی و کرمی و طوسی و مشکی و سورمه ای 

و بنفش و صورتی هم خریدم ولی نمیپوشم چون معلم متوسطه ام😅

کیف هم احتمالا مشکی و کرمی و سبز بخرم

با سورهٔ دل اگر خدا را خواندی🦋                                   حمد و فلق و نعرهٔ مستانه یکیست🦋                                                                                       

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ب شخصه حس میکنم اداری برای جو دبستان یکم زیادی رسمی و بزرگونه ست

والا مدرسه ی ما همه ادارین آخه مانتوهایی که بیرون می پوشیم از نظر حجاب مناسب مدرسه نیست بهترینش اداریه خیلی هم قشنگو شبکه من چند مدل و چند رنگشو دارم چهار خونه ، راه راه ، رنگهای مختلف

همون مانتو اداری ها خیلی شیک و باکلاسن مخصوصا اونایی که حالت کتی دارن معلمای مدرسه ی دخترم با اینکه ...

کتی ک حرفشو نزن😂

فک کنم هرچی میگیرم باید حداقل تا زانو باشه

خانم مشاور😍خودتو زندگی کن🎀 کرم کتاب ترین دختری که مییشناسم خودمم😌 نگفته‌ها رو میشه گفت. ولی گفته‌ها رو نمیشه پس گرفت. مراقب حرفامون به آدما باشیم. خدایا شکرت برای بودنت:)

موهاش رنگی بودن؟ مانتوها کوتاه میپوشید؟

نه مانتوهاش بلند بود انصافا

ولی موهاش روشن بود

خانم مشاور😍خودتو زندگی کن🎀 کرم کتاب ترین دختری که مییشناسم خودمم😌 نگفته‌ها رو میشه گفت. ولی گفته‌ها رو نمیشه پس گرفت. مراقب حرفامون به آدما باشیم. خدایا شکرت برای بودنت:)

من رفتم یه دست مانتو شلوار کاملا رسمی خریدم و ۶ تا نیمه رسمی و رسمی به رنگ های شتری، کرمی، سبز، طوسی ...

وای چقد خرید کردی😍😍😂😂

منم دنبال مقنعه صورتی و یاسی ام اما هیچ جا پیدا نمیکنم تهران

کتی ک حرفشو نزن😂فک کنم هرچی میگیرم باید حداقل تا زانو باشه

کتی که منظورم کت کوتاه روی باسن نبود

اونایی که مدل کت هستن ولی یکم بالای زانو هستن

آستر هم دارن

نمی‌دونم دیدین یا نه خیلی شکیل هستن

وای چقد خرید کردی😍😍😂😂منم دنبال مقنعه صورتی و یاسی ام اما هیچ جا پیدا نمیکنم تهران

ذوق دارم😅😍

سفارش نمیتونی بدی؟

با سورهٔ دل اگر خدا را خواندی🦋                                   حمد و فلق و نعرهٔ مستانه یکیست🦋                                                                                       
والان یه معلم داشتیمروسری رنگارنگ با مانتوهای خوشگل و رنگ روشنموهاشم بیرون میذاشت، میکاپ خوب، اکسسور ...

من فقط همکاران مذهبیم روسری بلند رنگی می پوشن بقیه همه مقنعه یکمی هم موهاشون بیرونه 

عزیزم قانون مدرسه مقنعه هست نه روسریمانتو های متنوع و رنگی بخر با کیف و کفش ست کن

اخه تو مدرسه خود کادر و معلما روسری میپوشن خیلیاشون 

و چون روسری تنوع رنگ ها و مدلاش بیشتره بخاطر همون گفتم

ذوق دارم😅😍سفارش نمیتونی بدی؟

احتمااا باید سفارش بدم

اگه اشکالی نداره، جمعا چقد خرج کردی؟🫣😂