2777
2789

از هر چی نره خره بیزارم 

نمیدونم چرا :/ 

از اینکه بچه ی نری رو تو شکمم نگه دارم چندشم میشه 

دوست  دارم هر قسمت از زندگیم که به نرا مربوطه کلا اتیش بگیره پاکسازی بشه 

چرا اینقد بیزارم از مرداااااا 

وایییییی چندش تز از مردا اون زنایی هستن که شوهر شُغالشون هر بلایی خواسته سرشون اورده ولی باز دلشون واسه شوهرشون میسوزه😐😐😐

❤🥰اللهم صل علی محمد و آل محمد 🥰❤

😶😶😶

با این وضعیت چرا ازدواج کردی؟

زندگی اونم گرفتی

تمام اتفاقات و حوادث که برشما وارد می شود خیر است... خداوند صلاح بندگانشان را بهتر از خودشان میداند،و هیچ اشتباهی در آفرینش خداوند روی نداده است...پس بیهوده از بخت و اقبال خود شکایت نکرده و ناراضی نباش.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دلم میخواد شیطون صفت باشم و با و بیشرفی تمام بگم اون طفل معصومو سقط کن و از شوهرت بی هیچ مهریه ای طلاق بگیر

این افکار زشت و زننده چیه ک بعضی کاربرای سایت دارن

مگه میشه نسبت ب مردای زندگیت همچین حسی داشته باشی

💗تلخ ک باشی،مگس دورت کمتره💅🧸

دلم میخواد شیطون صفت باشم و با و بیشرفی تمام بگم اون طفل معصومو سقط کن و از شوهرت بی هیچ مهریه ای طل ...

یا خیلی زندگیتون اکیه و رواله ، یا واقعا اعصاب خوبی دارید که اینقدر نسبت به مرداتون خوش بینید و حس خوب دارید نسبت بهشون .  

یا خیلی زندگیتون اکیه و رواله ، یا واقعا اعصاب خوبی دارید که اینقدر نسبت به مرداتون خوش بینید و حس خ ...

شما الان باید ب اعصابت مسلط باشی و ب فکر سلامتی خودت و اون فرشته توو شکمت باشی

مرد جماعت نباید نسبت خنگایی ک میزنه هیجانی برخورد کنی ی بی تفاوتی ریز جمش میکنه

شما الان باید ب اعصابت مسلط باشی و ب فکر سلامتی خودت و اون فرشته توو شکمت باشیمرد جماعت نباید نسبت خ ...

طلاق بهترین گزینس برای من . از کوچیک ترین رفتارش هم عصبی میشم کلا احساساتمو نسبت به هر چی مرده از دست دادم . نمیدونم چمه . واقعا اصلا از اینکه دستش بم بخوره متنفرم چندشم میشه

طلاق بهترین گزینس برای من . از کوچیک ترین رفتارش هم عصبی میشم کلا احساساتمو نسبت به هر چی مرده از دس ...

خب عزیزم باید ریشه یابی کنید شاید ایشون باعث شون ب این نقطه برسین شایدم بخاطر هورمونا حالت افسردگی گرفتین 

خب عزیزم باید ریشه یابی کنید شاید ایشون باعث شون ب این نقطه برسین شایدم بخاطر هورمونا حالت افسردگی گ ...

اینم کم ترین ضرر و اسیبی که یه مرد میتونه بهت وارد کنه ... یا هورمونات بهم بریزن یا باردارت کنه یا ... هوووفففف

سلام عزیزم

باید حتما به مشاوره مراجعه کنی. افکارت اصلا طبیعی نیست و پر از خشمه که می تونه ریشه در چیزهای مختلفی داشته باشه

شما اصلا امادگی ازدواج نداشتی

حتی امادگی مادر شدن

ازدواج و مادری قبلش نیازمند یه بلوغ نسبی توی همه زمینه هاست

الهی به امید خودت...  
سلام عزیزمباید حتما به مشاوره مراجعه کنی. افکارت اصلا طبیعی نیست و پر از خشمه که می تونه ریشه در چیز ...

آها چقدر با تخصص جواب دادی شما ممنون ، اصلا این احتمال رو نمیدن که مثلا آدمایی که ازشون حرف میزنی درست و نرمال نباشن