2777
2789

نمیدونم اسمش رو حسودی میشه گذاشت یا چی

ولی اون 102 میلیون تاحالا براش هزینه کردن (فقط ۳ ماه شروع کرده به درس خوندن برای کنکور)

بعد خانواده من هیچی به هیچی🥲💔

میگن اگر بخوای واقعا درس بخونی همینجوری میخونی دانشگاه قبول میشی 

از طرفیم هی دوستم میگه چرا تو فلان کتابو نمیگیری؟چرا فلان موئسسه شرکت نمیکنی؟؟

منم مدام میگم نیاز ندارم بهش از فلان استاد خوشم نمیاد و...

هوف خدایا شکرت🤌🖤 

برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست    کاربری دست دوتا دوست صمیمیه  ملوین و مهرسا🦋🤍.                 

دوست شما حتما میلیاردره:/وگرنه کم پیش میاد کسی تو سه ماه انقد هزینه کنه

خدا جونم هرلحظه حضور پر از عشقتو توی زندگیم حس میکنم بااینکه بنده خوبی نیستم🥲هزاران بار شکرت🥹🤍"آقایون درخواست ندین لطفا خانوماهم اگه درخواست دادین لطفا قبلش توی تاپیک علتشو بگین"🌸...اگر بهم پریدی و بد حرف زدی و جوابتو ندادم بدون درحدی نیستی خودمو بخاطرت ناراحت کنم..😄یه صلوات به نیت موفقیت تحصیلی و شغلیم هدیه به پدر عزیزمون امام حسین میفرستی؟"شاید کمی دیر بشه ولی نمیذارم حسرت شه"🫠اگه‌هم تونستی یه فاتحه یا صلوات برای عزیزِ از دست رفته‌م بفرست دوست مهربونم🙂🖤در قفس مانده‌ام بی نفس مانده ام ای امان از جدایی، همچو لالایی خواب شیرین تورا خواهم ای دوست کجایی، همچو ماهی که در برکهٔ قلب من عکسِ رویت نباشد،رفته ای تا دگر شوق دیدار من آرزویت نباشد...🥀

دوست شما حتما میلیاردره:/وگرنه کم پیش میاد کسی تو سه ماه انقد هزینه کنه

نه قربونت برم باباش راننده تاکسیه

برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست    کاربری دست دوتا دوست صمیمیه  ملوین و مهرسا🦋🤍.                 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه قربونت برم باباش راننده تاکسیه

عجیبه😐💔

خدا جونم هرلحظه حضور پر از عشقتو توی زندگیم حس میکنم بااینکه بنده خوبی نیستم🥲هزاران بار شکرت🥹🤍"آقایون درخواست ندین لطفا خانوماهم اگه درخواست دادین لطفا قبلش توی تاپیک علتشو بگین"🌸...اگر بهم پریدی و بد حرف زدی و جوابتو ندادم بدون درحدی نیستی خودمو بخاطرت ناراحت کنم..😄یه صلوات به نیت موفقیت تحصیلی و شغلیم هدیه به پدر عزیزمون امام حسین میفرستی؟"شاید کمی دیر بشه ولی نمیذارم حسرت شه"🫠اگه‌هم تونستی یه فاتحه یا صلوات برای عزیزِ از دست رفته‌م بفرست دوست مهربونم🙂🖤در قفس مانده‌ام بی نفس مانده ام ای امان از جدایی، همچو لالایی خواب شیرین تورا خواهم ای دوست کجایی، همچو ماهی که در برکهٔ قلب من عکسِ رویت نباشد،رفته ای تا دگر شوق دیدار من آرزویت نباشد...🥀

بی خیال عزیزم دوست چه اهمیتی داره 

من کنکوری ۱۴۰۱ بودم با هزینه خیلی خیلی کم قبول شدم کتابارو جامع و دست دوم بخر ارزون تر میشه خیلی ضمن اینکه آزمون ها هم بورسیع میکنن دیگه پول خاصی نمی‌خواد بدی 

حیف صد میلیون نیست ؟

رتبم هم ۱۶۰۰ شد تجربی بودم 

شاید در توان خانوادت نیست اگه اذیتی ارتباطات باش محدود کن

نمیشه مدام هم رو میبینیم تو کتابخونه 

و مدام در ارتباطیم 

واقعا خیلی اذیتم 💔🤌

بی خیال عزیزم دوست چه اهمیتی داره من کنکوری ۱۴۰۱ بودم با هزینه خیلی خیلی کم قبول شدم کتابارو جامع و ...

واقعا ؟؟؟ دمت گرم دختر کاش منم مثل تو باشم 

روزی چندساعت میخوندی و چند وقت قبل کنکور شروع کردی به خوندن؟؟؟

من انسانیم دعا کن فرهنگیان قبول بشم 💔

شاید خالی می بنده

نه خواهر اهل خالی بندی نیس 

خودمم خونشون رفتم دیدم کتاباش و وسایلاشو 

کتابخونه ایی هم که میریم طبقه بندی داره ازمون هارو میره اونجا 

یه طبقه مشاوره هست می‌ره 

کامل در اطلاعم 

از طرفیم خانوادش خیلی درکش میکنن از لحاظ روحی 

درکت میکنم 🫂

توم مث منی؟؟🥲🤌

رشتت چیه؟

نمیشه مدام هم رو میبینیم تو کتابخونه و مدام در ارتباطیم واقعا خیلی اذیتم 💔🤌

زیاد صحبت نکن درستو بخون سعی کن دوری کنی چون جز اضطراب چیزی برات ندارن اگه خیلی دوست خوبیه چند تا کتاباشو بده شمام استفاده کن

زیاد صحبت نکن درستو بخون سعی کن دوری کنی چون جز اضطراب چیزی برات ندارن اگه خیلی دوست خوبیه چند تا کت ...

نه اینجور دختری نیس که به کسی بده کتاباشو 

ولی تو تایم استراحت ...

اصن ببین جوری شدم نمیتونم چند روزه درس بخونم 🙂💔