2777
2789

40 تومن پول نمیدونم بدم آیفون یا پول عمل بینی خواهرم یا خودم نمیدونم چیکار کنم 17 میلیون پول کلاس کنکور ماز می‌خوان امسال حالا نمیدونم سال بعد چقدر میخوان خواهرم میخواد ثبت نام کنه 

نمیدونم با این پول چیکار کنم 

امیدوارم حال دلتون همیشه خوب باشه یه خانواده خوب داشته باشید 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یا به پس انداز ادامه بده یا روی خودت سرمایه گذاری کن ، عملی هیچی دوست نداری انجام بدی؟

بینی 

ولی خواهرم میگه پول بده من نگه دارم سال بعد کنکور دارم خرج کلاسا کنم خودشم داره می‌ره سرکار من میگم سنش کمه نباید بره بچس یازدهمه تازع امسال 

می‌ره 4 ساعته ماهی 4 تومن 

بینی ولی خواهرم میگه پول بده من نگه دارم سال بعد کنکور دارم خرج کلاسا کنم خودشم داره می‌ره سرکار من ...

ااا نه تا قبل از دیپلم به نظر نزار سر کار بره  ولی خب چرا تو پولش رو بدی؟ خانواده حمایت نمیکنن؟ 

ااا نه تا قبل از دیپلم به نظر نزار سر کار بره ولی خب چرا تو پولش رو بدی؟ خانواده حمایت نمیکنن؟

چرا نره سرکار 

اخه همش مامانم خرج قسط و قرعه اینا میده اینم فقط امسال میخواد بره تا پول جمع کنه بعد سال دوازدهم فقط درس 

نه بابا نخر ، به کارت نمیاد مثل ایپد بچه کوچیکا میشه

چرا مگه بدون ریجستری چیه؟

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های خانواده‌ی. رنگِ. تنِ. کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.

اخه بچست بعد خودت بزرگتری نه؟

اره 

ولی خوده مامانم مخالف بود یه دروغ سنگین بهش گفته راضی شده و الان میگه یه سال برم تمام 

اره ولی خوده مامانم مخالف بود یه دروغ سنگین بهش گفته راضی شده و الان میگه یه سال برم تمام

خب نه دیگه زیر بار نرو سعی کن خانواده رو راضی کنی پول عملش رو بدن بعد معمولا میزارن بعد از فارغ و تحصیلی برای عمل 

نمیتونی روش سیمکارت بزاری پس حتما باید به وای فای وصل بشی و پیامک و تاف و اینا نمیشه اگر بخوای توی ت ...

آها پس بخاطر همینه بعضیا درکنار آیفون یه گوشی دیگه دارن

مررسی❤️

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های خانواده‌ی. رنگِ. تنِ. کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.