2777
2789
عنوان

چقدر بعضی زنا کثیفن

| مشاهده متن کامل بحث + 918 بازدید | 65 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اول لایک کردم و حق دادم بهت بعد دیدم بیخود ربطش دادی ب شهر و گفتی شاید کلا اینطورن ن تنها آنلایک کردم بلکه متاسفم برات

شوهرتو سفت بگیر گول این جور زنا رو نخوره ک الکی ب شهر و استان ربطش ندی

جواب ابلهان خاموشیست ولی من چون حوصلم سر میره گاهی جواب میدم

خاک تو سرش دخترش کلاس هفتم بود ،چه شوهر خوبی

عزیزم خودتم مقصر بودی 

چرا ب ی زن غریبه میگی بیا پیش ما

والا دنیای خرابیه

زتمام بودنی ها                                                             توهمین از آن من باش                                                       ک ب غیر با تو بودن                                                           دلم آرزو ندارد🫂

اونم بااون وزنش میزنه توپرت جروواحرت میکنه با اون هیکلش

لاغرم ولی زور ده تا زن رو باهم میتونم برسم یه بار خیابون با یکی دعوام شد شوهرم به زور کنارم کشید 

من خود بلای خویشم، از خود کجا گریزم...

مقصر خودتی که بهش گفتی بیا بشین. چرا باید با یه غریبه هم صحبت بشی عزیزم؟!!!!!!!!!!!!

حالا خداتو شکر کن سارقی چیزی نبودن تلکتون کنن!

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
نگو برات پیش نیاد اینقدر عصبی کننده بود که رد دادم ،با شوهرم بحثم شد ،ی روز سفرم تلخ گذشت

اینجور مواقع نباید به روی همسرت بیاری که اذیت شدی

منم این مدت همش بهونه می گیرم اصلاً از این وضعم خوشم نمیاد

یه “یا صاحب الزمان ادرکني” میگی؟ عاقبتت به خیر ✨ محال است بارانی از محبت به کسی هدیه کنی و دستان خودت خیس نشود 🩷