2777
2789
عنوان

نتایج ازمون تغییر رشته

75 بازدید | 3 پست

من امتحانات تغییر رشته دبیرستان رو دادم بعد الان کجا میتونم نتیجه رو ببینم؟

کسی تجربه داشته؟؟؟

دنیا و آخرت حسین:)))))🫀🪐 میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید..؟💞                                                    + بماقضیت‌عمرك‌یا‌ابن‌آدم؟- بحب‌الحسین ..+ ای‌فرزندِ‌آدم،عمرت‌راچگونه‌گذراندی؟- باعشقِ‌حسین♥️ :))!                                                                                       "به کوروش بزرگ افتخار،و به علی شاه مردان اقتدا میکنم💛"                                                                                           یه روزی هم میرم کربلا و ضریح و  بغل میکنم و میگم:"حالا منمو،کوه غممو،درمانِ اباعبدلله         حالا منمو ،چشم ترمو،بارانِ اباعبدلله...ای به قربان اباعبدالله...❤🫀        ۱۴۰۴/۵/۲۲ ..دوباره راهی نشدم...دوباره نیومدم..ولی تو فراموشم نکن💔                                                                     <<<<لطفا آقایون درخواست ندن..حداقل به حرمت آقا امام حسین که اسمشون روی نام کابریمه اینکارو نکنید!>>>>

کسی نیس؟؟؟؟؟؟؟

دنیا و آخرت حسین:)))))🫀🪐 میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید..؟💞                                                    + بماقضیت‌عمرك‌یا‌ابن‌آدم؟- بحب‌الحسین ..+ ای‌فرزندِ‌آدم،عمرت‌راچگونه‌گذراندی؟- باعشقِ‌حسین♥️ :))!                                                                                       "به کوروش بزرگ افتخار،و به علی شاه مردان اقتدا میکنم💛"                                                                                           یه روزی هم میرم کربلا و ضریح و  بغل میکنم و میگم:"حالا منمو،کوه غممو،درمانِ اباعبدلله         حالا منمو ،چشم ترمو،بارانِ اباعبدلله...ای به قربان اباعبدالله...❤🫀        ۱۴۰۴/۵/۲۲ ..دوباره راهی نشدم...دوباره نیومدم..ولی تو فراموشم نکن💔                                                                     <<<<لطفا آقایون درخواست ندن..حداقل به حرمت آقا امام حسین که اسمشون روی نام کابریمه اینکارو نکنید!>>>>

برای مشاهده نتایج امتحانات تغییر رشته در دبیرستان (که معمولاً در خرداد یا شهریور برگزار می‌شود)، می‌توانید از روش‌های زیر اقدام کنید. این فرآیند عمدتاً از طریق سامانه‌های رسمی آموزش و پرورش انجام می‌گیرد، زیرا امتحان تغییر رشته بخشی از امتحانات نهایی یا هماهنگ است و نتایج آن در کارنامه تحصیلی منعکس می‌شود. توجه کنید که اگر امتحان شما در خرداد ۱۴۰۴ بوده، نتایج معمولاً تا اواخر تیر یا اوایل مرداد اعلام می‌شود، و برای شهریور ۱۴۰۴، حدود ۲-۳ هفته پس از پایان امتحانات (یعنی اوایل مهر). اگر زمان دقیق‌تری نیاز دارید، با مدرسه یا اداره آموزش و پرورش منطقه‌تان تماس بگیرید.

### مراحل مشاهده نتایج:

1. **از طریق سامانه مای مدیو (My.Medu.ir)**:

- این سامانه اصلی برای مشاهده کارنامه و نتایج امتحانات نهایی و هماهنگ (از جمله تغییر رشته) است.

- وارد سایت شوید.

- با کد ملی و شماره سریال شناسنامه (یا رمز عبور دانش‌آموزی) وارد حساب کاربری خود شوید.

- بخش "کارنامه" یا "نتایج امتحانات" را انتخاب کنید. نتایج تغییر رشته در کارنامه پایه دهم یا یازدهم نمایش داده می‌شود و اگر نمره قبولی (حداقل ۱۰ در دروس مرتبط) کسب کرده باشید، تأیید تغییر رشته را خواهید دید.

- اگر قبولی حاصل شده، مدرسه جدید یا رشته تغییر یافته را از طریق همین سامانه یا مدرسه فعلی پیگیری کنید.

2. **از طریق سامانه سناد (SanaD.Medu.ir)**:

- برای درخواست و پیگیری تغییر رشته، از این سامانه استفاده کنید (که برای فرم‌های رسمی مانند فرم تغییر رشته شماره الف کاربرد دارد).

- وارد سایت شوید.

- با اطلاعات دانش‌آموزی (کد ملی و رمز) لاگین کنید.

- در بخش "درخواست‌ها" یا "تغییر رشته"، وضعیت درخواست و نتایج آزمون را بررسی کنید. اگر قبولی داشته باشید، تأیید نهایی توسط آموزش و پرورش منطقه صادر و در پرونده تحصیلی ثبت می‌شود.

3. **مراجعه حضوری به مدرسه**:

- اگر دسترسی آنلاین ندارید یا مشکلی پیش آمده، به مدرسه فعلی‌تان مراجعه کنید. مدیر یا مشاور مدرسه می‌تواند کارنامه را چاپ یا نمایش دهد و راهنمایی کند. نتایج معمولاً ۲-۳ هفته پس از امتحان در سیستم بارگذاری می‌شود و مدرسه دسترسی مستقیم دارد.

### نکات مهم:

- **نمره قبولی**: برای تغییر رشته، باید در دروس مرتبط با رشته جدید (مثل ریاضی برای تغییر به تجربی) حداقل نمره ۱۰ کسب کنید. اگر قبول نشده‌اید، فرصت شهریور را از دست ندهید.

- **زمان‌بندی برای ۱۴۰۴**: بر اساس بخشنامه‌های جدید، نتایج خرداد تا مرداد و شهریور تا مهر اعلام می‌شود. اگر هنوز اعلام نشده، صبر کنید یا با شماره تلفن اداره آموزش و پرورش منطقه (قابل جستجو در سایت medu.ir) تماس بگیرید.

- **اعتراض به نتایج**: اگر به نمرات اعتراض دارید، ظرف ۵ روز پس از اعلام، از طریق مدرسه یا سامانه مای مدیو اقدام کنید.

- اگر تغییر رشته بین‌شاخه‌ای (مثل فنی به نظری) است، ممکن است نیاز به تکرار پایه یا امتحانات اضافی باشد، که جزئیاتش در سناد مشخص می‌شود.

اگر جزئیات بیشتری مثل پایه تحصیلی (دهم یا یازدهم) یا منطقه‌تان را بگویید، می‌توانم راهنمایی دقیق‌تری ارائه دهم. موفق باشید!

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

برای مشاهده نتایج امتحانات تغییر رشته در دبیرستان (که معمولاً در خرداد یا شهریور برگزار می‌شود)، می‌ ...

ممنونم🫂